In Fashion, Moda Femei

Rochie de seara, in combinatie de zi

Se apropie sezonul nunților, dacă nu a și început deja pentru unii dintre noi, iar eu încep să mă gândesc la ce voi purta la toate petrecerile ce se anunță în această vară. De ceva vreme, încerc să fac cumpărături, mai gândite, pentru evenimentele deosebite. Mai precis, încerc să aleg o rochie de seară, care poate fi cu ușurință purtată și în combinații ceva mai elegante, dar de zi.

Rochie de seara, in combinatie de zi

În opinia mea, investiția în rochiile elegante, este una proastă, de cele mai multe ori. Dăm o grămadă de bani pe o rochie pe care o putem purta de maxim 3 ori pe an (în cel mai bun caz). Pentru că, sincere să fim, câte dorim să ne prezentăm la toate nunțile cu aceași rochie. Însă, pe mine personal, nu m-ar deranja să știu că am investit într-o rochie pe care o pot purta atât la un eveniment elegant, de seară, cât și la un eveniment mai puțin elegant, de zi. Nu voi merge în acea rochie la piață, desigur.

Rochie de seara, in combinatie de zi

E într-adevăr greu să găsești o asemenea rochie, dar nu e imposibil (pentru acelea dintre noi care nu ne dorim să arătăm ca nașa, la fiecare nuntă). Un exemplu bun, zic eu, este rochia pe care o vedeți în fotografii. O rochie de seara neagră, pe corp, simplă și foarte ușor de accesorizat.

Rochia de seară, pe care o port în fotografii poate foarte ușor deveni o rochiță potrivită pentru un eveniment de zi, dacă este accesorizată corespunzător.

Rochie de seara, in combinatie de zi

Cum purtăm o rochie de seară la un eveniment elegant?

Eu aș alege o pereche de cercei candelabru, poate cu cristale. Un coc lejer și un  machiaj puternic și elegant. O pereche de sandale cu toc înalt și un plic silver, poate cu aplicații argintii. Cam așa ar arăta, în viziunea mea o ținută potrivită pentru un eveniment elegant, de seară, chiar o nuntă.

Rochie de seara, in combinatie de zi

Eu nu sunt fana rochiilor super încărcate, pline de dantelă, transparențe, aplicații de tot felul de pietre și așa mai departe. Sunt însă, admiratoarea rochiilor lungi, simple, cu decupaje sau decolteuri îndrăznețe, dar azi discutăm despre o rochie cameleon, pe care o putem purta la ocazii distincte, așadar rochia lungă iese din discuție.

Rochie de seara, in combinatie de zi

Cum purtăm o rochie de seară la un eveniment de zi?

Trebuie să repet că nu voi purta această rochie la piață, sau la plimbare prin pădure. Voi apela la ea atunci când voi lua parte la un eveniment de zi, poate deschiderea unui magazin sau a unui restaurant, un eveniment care cere o ținută elegantă, dar cu anumite limite. În acest context, aș purta-o exact așa cum vedeți în fotografii. Aș accesoriza rochia de seară cu o curea subțire, pantofi joși, din lac și poate o geantă discretă.

Rochie de seara, in combinatie de zi

Cam așa arată, în viziunea mea, o rochie care își merită banii. O rochie pe care nu mi-e milă să dau banii știind că nu va prinde rădăcini în fundul dulapului, ci va fi o piesă vestimentară versatilă, de care mă voi putea folosi ori de câte ori voi avea nevoie.

Rochie de seara, in combinatie de zi

Rochie | Pantofi | Curea | Gene Xtreme Lashes

De asemenea, dacă vă place content-ul pe care îl găsiți pe acest blog, aș aprecia enorm votul vostru pentru:

  • Best Use of Photography in Blogging;
  • Best Fashion Blog,

în cadrul competiției Digital Divas 2016.

Voteaza-ma la Digital Divas by Avon 2016

Știu că este un proces destul de lung și pentru asta vă mulțumesc din suflet fiecăruia care și-a luat din timpul său pentru a încuraja munca noastră.

Love,
Iulia A.

Recommended Posts
Showing 2 comments

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search