In Fashion, Moda Femei

Salopeta, cel mai confortabil articol vestimentar

Salopeta este din punctul meu de vedere, un articol vestimentar super versatil și confortabil. Trebuie să recunosc că nu am fost mereu fana acestui item, însă de curând l-am redescoperit și… îmi place!

Îmi place în primul rând pentru că e un fel de rochie cu pantaloni scurți – ceea ce e  super tare. Apoi, te scutește de bătăi de cap în ceea ce privește asocierile pieselor vestimentare (ce tricou să port cu acea fustă, ce pantaloni scurți să aleg în combinație cu un anume top, etc, – sunt sigură că știți despre ce vorbesc).  O salopeta este alegerea perfectă pentru zilele în care nu avem inspirație și dorim să purtăm ceva confortabil, dar chic totodată. Am comandat-o de pe Zaful si sunt super multumita de ea.

Salopeta, cel mai confortabil articol vestimentar

Personal, îmi plac foarte mult salopetele largi în partea de jos – cele care arată precum o rochie. Una dintre preferatele momentului este cea pe care o vedeți în fotografii. Îmi place această salopeta datorită faptului că este cu umerii goi și că talia este marcată cu un cordon, iar mai apoi pentru că e super feminină, versatilă și ușor de purtat și asortat.

Salopeta, cel mai confortabil articol vestimentar

Am ales să o port cu o jachetă din denim, iar la capitolul încălțăminte, am ales o pereche de pantofi din piele într-o nuanță super frumoasă. Legat de acești pantofi trebuie să vă spun că se numără printre puținele perechi de pantofi pe care îi dețin și care sunt atât confortabili cât și arată super bine. Sunt acel gen de pantofi pe care ai putea să îi porți toată ziua fără nicio problemă.

Salopeta, cel mai confortabil articol vestimentar

Partea și mai bună este că îi găsiți în magazinele BBUP la un preț extrem de atractiv!… raportul calitate-preț fiind unul incredibil de bun.

Salopeta, cel mai confortabil articol vestimentar

Vă invit în magazine să vedeți noua colecție de vară, sunt sigură că veți descoperi și voi câteva comori la prețuri aproape ireale. Spun asta pentru că BBUP ne-a pus la dispoziție pantofi din piele, de calitate, la prețuri super accesibile.

Nu știu cum sunteți voi, însă eu când îmi găsesc un articol vestimentar de calitate, la un preț bun, sunt super încântată!

Salopeta, cel mai confortabil articol vestimentar

Salopetă | Pantofi | Jacheta Denim

Vă doresc o vară frumoasă și numai ținute inspirate!

Love,
Iulia A.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search