In Beauty

iulia_andrei_blog

Fără dar și poate, ochelarii de vedere sunt și vor fi un accesoriu. Să nu mai adăugăm faptul că sunt la modă, iar multe celebrități apelează la ochelari fără dioptrii.

Însă, nu toate ne putem simți confortabil cu ei pe nasul nostru. Sau cel puțin eu nu mă pot obișnui cu ei. Cu toate acestea sunt o grămădă de persoane cărora le sunt confortabili, ba mai mult le vin perfect! Am încercat diverse modele și parcă nici o pereche nu se potriveau, iar de mai bine de 3 ani, am recurs la o metoda mai minițioasă, dar cu siguranță salvatoare pentru mine.

Lentilele de contact. Sunt exact lucrul de care eu am nevoie. Motivele pentru care eu am recurs la aceasta metoda de corectie sunt multiple.

În primul rând pentru efectul estetic datorită faptului că sunt practic incolore. Pot dispune de libertatea de care am nevoie, fără să pun la socoteală ochelarii  în diferite cazuri.

Multe profesii necesită această metodă de corecție pentru a asigura o desfășurare mai bună a activității. Datorită câmpului vizual mult mărit față de cazul purtării ochelarilor, o acuitate vizuală mult mai bună.  Și desigur, mult mai practice.

Am auzit numeroase speculații, cum că lentilele ar putea dăuna sănătății ochiului. Lucru adevărat, dar doar în cazul în care nu se respectă un program strict de igienă.

O altă informație greșită care se răspândește datoriă lipsei de cunoaștere, cred eu, este aceea că există posibilitatea ca lentila să se rupă în ochi și să rămână în spatele ochiului. O idee eronată și ilogică. Lentila de contact este concepută dintr-un material elastic, ușor de manevrat, în niciun caz nu este rigidă, astfel încât este destul de puțin probabil ca aceasta să se rupă în ochi. Ori dacă s-ar întâmpla acest lucru, bucățile din lentilă nu ar avea cum să ajungă în spatele ochiului, probabil în cel mai rău caz sub pleoapă. Desigur, dacă ochiul este uscat, este nevoie de lacrimile artificiale. Pentru mine lacrimile artificiale au devenit precum batistuța de sters ochelarii :)). În sensul că este necesar să le ai la îndemână în orice moment al zilei.

În concluzie, consider că dacă îți dorești o schimbare de look, poți opta pentru lentilele de contact, cu siguranță nu vei da greș. De asemenea, dacă ai sau nu nevoie de corecție, poți alege o culoare diferită de cea a ochiului tău. Poate o culoare care te avantajează mai mult, sau pe care ți-ai fi dorit să o ai. Poate fi un simplu moft, sau o necesitate.

Așadar, dacă te gândești serios la o schimbare de look, pe lângă schimbarea culorii părului sau a coafurii, poți lua în considerare și trecerea de la ochelarii de vedere la lentile, sau pur și simplu la schimbarea culorii irisului în cazul în care nu ai o problemă de vedere.

Recommended Posts
Comments
  • nota
    Reply

    Laureatul de astăzi este Flavius Turcanu. Este un domn șarlatan din Cluj care a găsit o nișă bună – oamenii cu deficiente de vedere. Utilizează toate șmecheriile domeniului care prind la publicul neavizat (emoțiile pot influența vederea, menționează presupuse studii efectuate de universități de renume), prezintă niște scrisori medicale care arată ce dioptrii avea el înainte de tratamentul minune. Nu e nevoie să menționez că după ce și-a autoadministrat tratamentul are vederea unui bebeluș.

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search