In Fashion, Giveaway, Moda Femei

Shopping in valoare de $2000…  nu e clickbait, ci trebuie neaparat să vă povestesc despre un brand de lux pe care l-am descoperit pe Instagram și de care m-am îndrăgostit imediat!

Este vorba despre designerul Nima Behnoud, un iranian-american care s-a mutat în New York (orașul meu de suflet) pentru a urma cea mai celebră școală de fashion din NY. Nima este creatorul din spatele brandului NIMANY – brand pe care dacă încă nu l-ați cunoscut, sper ca de azi să vă rămână și vouă în memorie.

SHOPPING in valoare de $2000 + GIVEAWAY

SHOPPING in valoare de $2000 + GIVEAWAY

Nima Behnoud a fost primul designer care a implementat caligrafia persană pe articole de îmbrăcăminte – de la accesorii, pănâ la tricouri și tot ce vă trece prin minte! Mi-a plăcut foarte mult felul său unic și inconfundabil, care se regăsește în toate creațiile sale, motiv pentru care am decis să fac un mic unboxing în care să vă prezint câteva dintre produsele sale minunate.

SHOPPING in valoare de $2000 + GIVEAWAY

SHOPPING in valoare de $2000 + GIVEAWAY

SHOPPING in valoare de $2000 + GIVEAWAY

Atenția la detalii, minuțiozitatea și unicitatea sunt câteva dintre calitățile brandului NIMANY. Toate accesoriile sunt suflate cu aur și toate respectă același design și linie simplă & minimal. Clutch-urile sunt ceva de vis, mai ales dacă vă plac accesoriile unicate, trebuie să aruncați o privire la cele pe care le-am achiziționat eu. Toate produsele sunt de o calitate superioară și nu am decât cuvinte de laudă pentru acest brand!
Personal, sunt fana accesoriilor minimaliste, simple, dar interesante, iar acesta este unul dintre motivele pentru care îmi place acest brand atât de mult!… și pentru că se aproprie luna femeii, aș vrea să vă fac cadou și vouă o pereche de saboți marca NIMANY.

SHOPPING in valoare de $2000 + GIVEAWAY

Tot ce trebuie să faceți pentru a câștiga este:

1. Da follow contului de Instagram @NIMANY
2. Da follow contului de Instagram @IULIAANDREI 
3. Subscribe canalului de Youtube IULIA ANDREI
4. Lasa un comentariu la acest clip (fără particip):

În 8 Martie alegem câștigătorul și cadou pleaca spre tine!

Vă invit să urmariți clipul pentru a afla mai multe detalii legate de premiu și de acest brand NIMANY. Dacă vă place brandul și vrei să faceți shopping, vă las aici link spre site.

Mai trebuie să vă spun că am un cupon de 15% discount, dacă introduceți codul „IULIA15OFF” înainte de plasarea comenzii!

Vă urez tuturor Happy Valentinețs Day și muuult, mult succes!

Love,
Iulia A.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search