In Fashion, Moda Femei

Site-uri preferate pentru shopping online

De cele mai multe ori prefer să fac shopping online pentru că în online găsesc o gamă variată de articole de îmbrăcăminte deoosebite! Articole pe care nu le găsesc la tot pasul, în mall.

De ceva vreme am tot auzit de magazinul Nakd, am văzut o grămadă de fotografii pe social media cu produse ale acestui brand, așa că am fost super curioasă să văd cum se prezintă acest shop.

Am început o colaborare drăguță cu acest brand și am decis să împărtășesc cu voi câteva cuvinte despre cum mi s-au părut produsele, la primul contact. Magazinul are o gamă variată de articole de îmbrăcăminte, de la rochii super elegant la topuri basic și tot ce vrei. Personal, îmi place super mult stilul pe care acest brand merge, un stil simplu, urban, puțin glam, puțin rock, o combinație super fresh & young. Acesta a fost și motivul pentru care am acceptat o colaborare cu Nakd.

Site-uri preferate pentru shopping online

Mi-am ales câteva produse de pe site și am rămas plăcut surprinsă de calitate. Sinceră să fiu, mă așteptam să fie mai proastă calitatea, nu știu de ce, însă s-a dovedit a fi chiar ok. Mi-am ales câteva piese vestimentare super basic, un hoodie (pe care îl vedeți în fotografii), o rochie roșie – e cam de vară, ce-i drept, așa că aștept zile mai călduroase să o port și o pereche de pantaloni – tot dintr-un material destul de subțire. Alegerile mele au fost puțin nepotrivite, având în vedere că afară e încă iarnă…

Site-uri preferate pentru shopping online

Cu toate acestea, am rămas cu un gust plăcut după ce am primit coletul. Mai mult decât atât, coletul a ajuns super repede, în aproximativ o săptămână cu DHL. Foarte rar se întâmplă să primesc atât de repede un colet cu DHL!

Așadar, dacă aveți chef de puțin shopping online, alături de cei de la Nakd vă oferim o reducere de 30% la cumpărăturile de pe site, dacă utilizați codul ”IULIA30”!

Site-uri preferate pentru shopping online

Alături de hoodie-ul nou am purtat o pereche de botine de la un alt shop pe care îl cunosc deja de câțiva ani și pe care îl îndrăgesc – Zaful. Pe Zaful am găsit de-a lungul timpului o mulțime de articole de îmbrăcăminte deosebite. Despre ei v-am mai povestit pe blog și cu siguranță ați văzut pe social media fotografii în care port produse de la ei. De multe ori, atunci când doresc să achiziționez un produs deosebit încep căutările în online, la magazinele preferate și mai mereu găsesc ceea ce caut!

Cam așa s-a întâmplat și cu această pereche de botine argintii. Am fost super încântată atunci când am descoperit această pereche! Sunt atât de confortabile, printre cele mai confortabile botine pe care le dețin.

Vă urez, așadar, spor la shopping!

Love,
Iulia A.

Recommended Posts
Comments
  • Adelina
    Reply

    Sper sa-ti placa si site-ul meu, o colectie restransa de botine si pantofi, alese dintre cele mai dragute modele de sezon 🙂

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search