In Fashion, Moda Femei, Noutati

SkirtBike 2016 in nuante de roz

Feminitatea împletită cu mișcarea și promovarea unui stil de viață sănătos și activ, sunt câteva dintre cele mai importante aspecte pe care SkirtBike, evenimentul despre care vă voi povesti în detaliu, mai jos, își propune să le transmită, an de an, în toate cele 12 orașe în care este organizat.

SkirtBike 2016 in nuante de roz

Evenimentul este dedicat în exlusivitate doamnelor și domnișoarelor, care împărtășesc aceste valori și care doresc să susțină cauza prin participarea la acest „marș” al feminității pe două roți. În Oradea, SkirtBike, se află la cea de-a treia ediție și este un eveniment social ce promovează atât mersul pe bicicletă ca stil de viaţă sănătos, cât şi unele dintre cele mai frumoase obiective turistice ale oraşului.

Totodată, Oradea, face parte din mişcarea naţională SkirtBike fiind cel de-al 13 oraş din ţară care se alătură acestei iniţiative. Pe plan local, asociaţia parteneră este Rotaract Club Oradea în calitate de organizator principal.  Despre prima ediție, la care am luat și eu parte, vă invit să citiți mai multe chiar aici.

SkirtBike 2016 in nuante de roz

La cea de-a treia ediție a SkirtBike Oradea, plimbarea pe bicicletă pe care o propunem doamnelor şi domnişoarelor în data de 29 mai le va oferi acestora ocazia de a-şi etala feminitatea şi stilul chic pe bicicletă urmând un traseu special ales pentru a conecta cât mai facil locaţiile turistice cele mai atractive.

SkirtBike 2016 in nuante de roz

De asemenea, ediția din acest an e una specială întrucât dorim să spijinim luptă împotriva cancerului la sân printr-o promisiune pe care ne dorim să și-o asume fiecare participantă la SkirtBike Oradea – promisiunea de a verifica că e bine printr-un control periodic la sân.

SkirtBike 2016 in nuante de roz

Facem astfel un apel către toate orădencele de a susține atât un stil de viață sănătos, cât și lupta împotriva cancerului la sân prin participarea la SkirtBike Oradea în data de 29 purtând nu doar o fustă, așa cum le-am obișnuit prin denumirea evenimentulului, ci și culoarea roz ca o promisiune de prețuire a propriei vieți, rozul fiind o culoare-simbol a campaniilor la nivel global pentru această cauză.

SkirtBike 2016 in nuante de roz

Menționăm că participarea la acest eveniment este gratuită. De asemenea, organizatorii vor oferi fiecărei bicicliste un bilet la o tombolă ale cărei premii au fost oferite de către sponsorii evenimentului SkirtBike Oradea.

Momentan traseul nu a fost stabilit, însă va fi comunicat în cadrul paginii de Facebook SkirtBike Oradea.

SkirtBike 2016 in nuante de roz

În ceea ce mă privește, pentru această ședință foto ales să port o rochiță cu volănașe, cu umerii goi – pentru că în acest sezon umerii la vedere sunt un must have, iar acest model de rochie îl regăsim deseori, în acestă perioadă în vitrinele magazinelor.

SkirtBike 2016 in nuante de roz

Am ales, din nou, o rochie neagră pentru că este non culoarea care simt că mă reprezintă cel mai bine, cu toate că nuanțele evenimentului de anul acesta vor fi tonurile de roz. Am optat, însă, pentru pete de culoare, date de accesorii: florile din păr și din coșul bicicletei, cerceii statement, machiajul colorat (dacă pot să-l enumăr în lista accesoriilor care dau viață look-ului  meu).

SkirtBike 2016 in nuante de roz

Consider că și atunci când trebuie să respectăm un dress code, putem să ne construim ținute care să ne reprezinte și care să și respecte, totodată, liinile trasate.

Rescunosc că  nu sunt neaparat fana culorilor puternice, mai ales ale nuanțelor de roz – motiv pentru care mi-a fost greu să găsesc o ținută care să se plieze pe subiect, iar în acestă situație, un accesoriu într-o nuanță de roz, un buchet de bujori în nuanțe de roz aprins, sau poate o pereche de pantofi sunt o alternativă excelentă. În acest fel respectăm atât dress code-ul cât și stilul nostru vestimentar.

SkirtBike 2016 in nuante de roz

Fetelor, nu uitați, așadar, duminică, pe 29 Mai 2016 ne vedem la SkirtBike Oradea pentru a pedala împreună, în ținute feminine și nuanțe de roz. Facem asta pentru a promova  viața, sănătatea, feminitatea, un stil de viață activ, pentru a încuraja grija pentru propria persoană și pentru a ajuta la conștientizarea populației feminine asupra importanței unui control periodic.

SkirtBike 2016 in nuante de roz
SkirtBike 2016 in nuante de roz

Rochie | Pantofi | Hair & Makeup: Vogue Center Estetica Glamour  | Gene: Xtreme Lashes

Ne vedem acolo!
Love Iulia A.

Recommended Posts
Showing 6 comments
pingbacks / trackbacks
  • […] eroine care în ciuda căldurii au pedalat grațios, colorând orașul în cele mai frumoase nuanțe de roz. La terminarea traseului prestabilit, ne-au așteptat niște premii minunate, dintre care am luat […]

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search