In Fashion, Moda Femei, Travel

Street Style in Vienna

Între 2 magazine de pe Mariahilferstrasse am reușit să facem și câteva fotografii street style, poze în care sper că am reușit să suprindem puțin din vibe-ul fresh pe care mi-l transmite orașul.

Street Style in Vienna

Îmi place mult Vienna, deși l-am vizitat de numeroase ori, mereu îl găsesc fascinant și surprinzător. Este adevărat că de data aceasta nu am apucat să-l vizităm la fel de mult ca în alte dăți, scopul nostru fiind acela de a face shopping – vedeți noul clip de pe YouTube, dacă încă nu l-ați văzut!

Street Style in Vienna

Atunci când merg într-un oraș străin, fie că merg să vizitez, fie că merg să fac cumpărături, aleg să port ținute cât mai confortabile și versatile. E foarte adevărat că dacă nu îmi pregătesc ținutele de acasă, ajung să car după mine tot dulapul (dacă merg cu mașina) și firește că nu port nici măcar jumătate din hainele pe care le transport după mine toată excursia.

Street Style in Vienna

Ținuta pe care o port a fost super confortabilă și călduroasă. Am ales bocancii, pentru că sunt cei mai potriviți în acest context. I-am purtat toată ziua, prin o grămadă de magazine, nu m-au deranjat nici măcar o secundă și nici frig nu am simțit deloc. Noua mea achiziție și anume paltonul baby blue s-a dovedit a fi o alegere bună – nu numai că mi-a ținut de cald, dar a și adus o pată de culoare outfit-ului meu monocromatic.

Street Style in Vienna

Îmi place că este dintr-un material călduros și de calitate. Totodată croiul larg mi-a atras atenția, un croi care îmi permite să port bluze ceva mai groase pe sub. Decolteul arată bine, însă pe gerul acesta v-aș sfătui să alegeți o bluză pe gât sau un fular gros.

Street Style in Vienna

De asemenea, gulerul din blăniță sintetică mi se pare de efect și îi dă un aer ușor elegant și  feminin, motiv pentru care pot să îl port atât în ținute casual, cât și în ținute ceva mai elegante.

Street Style in Vienna

Dacă vă place acest palton, trebuie să vă spun că la cumpărături de peste $50 aveți reducere de $5 dacă folosiți codul Iulia478.

Street Style in Vienna

Pe lângă bocanci și palton am mai cumpărat câteva articole vestimentare de pe site-ul VIPme.com, însă zilele următoare voi posta un scurt clip de prezentare a acestora și vom vorbi acolo mai multe despre fiecare produs în parte.

Street Style in Vienna

Street Style in Vienna

Palton | Ghete

Până atunci, vă doresc numai ținute inspirate!

Love,
Iulia A.

Recommended Posts
Comments
  • Studio Galati
    Reply

    Imi place foarte mult nuanta paltonului Baby Blue . Iti sta foarte bine !!

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search