In Lifestyle, Travel

Oradea, pentru cei care nu știți, este casa mea. Un oraș frumos care în ultimii ani s-a dezvoltat enorm, sub ochii noștrii. Ce înseamnă ca la conducerea orașului să fie oameni capabili și dornici de a lasă în urmă ceva… ceva bun și frumos care să fie cu adevărat de folos comunității.

An de an, vizităm târguri renumite de Crăciun și ne bucurăm de ce au de oferit orașe mari europene, precum Budapesta sau Viena… uneori mai traversăm oceanul și vizităm și târguri renumite din USA (vezi vlog aici). Anul acesta, însă, am decis să începem vizita târgurilor de Crăciun cu Oradea. Târgul de Crăciun de la Oradea este neaparat unul care trebuie trecut pe lista voastră – și nu o zic că e al meu (că Oradea e acasă), o zic pentru că într-adevăr lucrurile aici arată ca scoase dintr-o carte de povești.

Targul de Craciun de la Oradea - cel mai frumos din Romania_Iulia Andrei_2

Centrul orașului a îmbrăcat haine strălucitoare de sărbătoare, iar seară de seară, se aud colinde! Unde să mai adaug faptul că se simte miros de vin fiert și scorțișoară, iar plăcintele de casă sunt fenomenale.

E greu de explicat în cuvinte magia de la târgul de Crăciun din Oradea, așa că mai bine dați play la clip și vedeți despre ce vorbesc… sau și mai bine, dați o fugă până la Oradea!

Love,

Iulia A.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search