TENDINTE preferate pentru VARA 2018

În fiecare sezon designerii ne pun la dispoziție o listă lungă cu tendinte în materie de vestimentație.

Din punctul meu de vedere tendintele reprezintă direcții menite în a ne ajuta să avem ținute actuale, fresh. Unele tendințe ne vin ca o mănușă, iar altele mai puțin, motiv pentru care nu respect cu strictețe aceste direcții. Mai mult decât atât, consider că este important să adaptăm aceste tendinte în funcție de stilul nostru vestimentar.

Adevărul este că există tendinte pe care care nu mă văd vreodată adoptându-le, dar totodată, am câteva tendinte preferate, trenduri pe care le port cu drag și care sper să rămână timp îndelungat în topuri.

Dintre acestea, am ales două care consider că se potrivesc unui public larg și în contexte sociale variate.

TENDINTE preferate

TENDINTE preferate pentru VARA 2018

TENDINTE preferate pentru VARA 2018

Bulinele

Un trend simpatic, feminin, de inspirația anilor 50, 60 îl reprezintă piesele vestimentare cu buline. Mici, mari, colorate sau non culori, bulinele se potrivesc atât în ținute casual, cât și în look-uri ceva mai elegante.

Eu am ales doua rochii cu buline pentru a ilustra doua situații diferite. Prima opțiune este o ținută de zi – rochia lungă, din bumbac este o alegere ideală pentru vacanța de vară. Am optat pentru o pereche de sandale cu platformă, însă o pereche de teniși albi ar fi arătat la fel de bine în acest context casual.

TENDINTE preferate pentru VARA 2018

TENDINTE preferate pentru VARA 2018

Pentru o ținută elegantă, am ales o rochie cu buline din voal. Pentru a obține un outfit elegant, aveți grijă la materialul din care este confecționat articolul pe care urmează să îl purtați. În acest caz, am optat pentru o pereche de sandale simple, cu toc mediu.

TENDINTE preferate pentru VARA 2018

TENDINTE preferate pentru VARA 2018

Denim

Denimul este fără îndoială cea mai sigură alegere atunci când vine vorba despre ținute casual, dar nu numai…

În prima ținută port o rochie one size, din denim, espadrile din denim (să fie un fel de head-to-toe denim outfit) și accesorii colorate. Un look perfect pentru vacanța de vară… la care visăm cu toții.

TENDINTE preferate pentru VARA 2018

TENDINTE preferate pentru VARA 2018

Și pentru că se aproprie perioada festivalurilor, denimul, alături de piele și printuri florale, se află în topul preferințelor mele. Pe StarShiners.ro am găsit această pereche super cool de pantaloni largi, cu talie înaltă, pe care abia aștept să-i port la Electric Castle!

Trebuie să vă mai spun că cei de la StarShiners pregătesc un val de reduceri la o grămadă de articole vestimentare! Reducerile încep din data de 21.06.2018 până în 31.08.2018,  iar în fiecare zi de marți se vor introduce articole noi reduse, așa că fiți pe fază – s-ar putea ca produsul pe care ati pus ochii de ceva vreme, să intre la reducere!

Love,
Iulia A.

Recommended Posts
Comments

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search