TESTEZ fond de ten FENTY Beauty vs ESTEE LAUDER

La scurt timp după lansarea produselor Fenty Beauty, lumea era deja înnebunită după fondul de ten Pro Filtr Soft Matte, așa că era obligator să îl testez și eu, să văd ce are atât de special.

Până să apară pe piață brandul Rihannei, un fond de ten pe care îl consideram genial a fost cel de la Estee Lauder Double Wear.

Cu toate că am auzit numai cuvinte de laudă despre fondul de ten Fenty, eram aproape sigură că nimic nu poate egala calitatea celui de la Estee Lauder, un fond de ten pe care mă bazez de mai bine de 3 ani.

Am testat așadar, ambele fonduri de ten o perioadă mai îndelungată de timp pentru a-mi face o idee cât se poate de clară asupra asemănărilor și diferențelor dintre cele două branduri. În cazul în care nu sunteți convinse care este produsul pe care merită să dați banii, vă invit să urmăriți micul meu experiment!

TESTEZ fond de ten FENTY Beauty vs ESTEE LAUDER_Iulia Andrei

TESTEZ fond de ten FENTY Beauty vs ESTEE LAUDER_Iulia Andrei

Asemănări

Diferențe

Fenty Beauty

Estee Lauder

Fenty Beauty

Estee Lauder

Acoperire medie spre mare Acoperire medie spre mare 42 ml 40 ml
Aspect mat Aspect mat Cu pompiță Fără pompiță
Rezistă foarte bine Rezistă foarte bine 156 RON 216 RON
50 de nuanțe 42 de nuanțe

Concluzia este că ambele branduri livrează un produs calitativ. Cu excepția a mici diferențe, cele două produse sunt destul de asemănătoare în final. Trăgând o linie, fondul de ten Fenty Beauty câștiga câteva puncte în plus (prețul atractiv, pompița, cei 2 ml în plus) față de Estee Lauder Double Wear.

Eu am folosit nuanța 2n2 Buff Estee Lauder și pentru Fenty nuanță 210. Chiar și nuanțele sunt foarte asemănătoare, cel de la Estee Lauder fiind o idee mai deschis.

Tenul meu este unul normal cu tendință de îngrășare în zona T, iar pentru a obține un look mat și flawless cele două fonduri de ten sunt alegerea ideală pentru mine. Țineți cont că fiecare ten este diferit, așa că uneori rezultatele pot să difere de la ten la ten. Sper totuși că acest review să vă fie de folos!

Voi ați testat cele două fonduri de ten? Pe care îl preferați?

Love,
Iulia A.

Recommended Posts
Showing 2 comments
  • Videochat de Acasa
    Reply

    Sa inteleg ca alegerea ta ar fi fenty pentru o seara in oras?

  • jocuri
    Reply

    Foarte utila comparatia. Multumim pt test! Cred ca le voi incerca si eu pe ambele, incepand totusi cu Fenty. Am nevoie de un efect matifiant mai intens si la Estee Lauder nu am nimerit mereu acest lucru. M-am obisnuit sa folosesc si sticlutele cu pompita, asa ca Fenty are un avantaj in plus.

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search