Testez produsele NIDRA de ingrijire corporala

Cum îmi pregătesc corpul pentru vară? Pe lângă multă mișcare și o alimentație sănătoasă, am o rutina de ingrijire a corpului care include produse de calitate.

Consider că o piele frumoasă și hidratată poate rezulta doar dintr-o alimentația potrivită și datorită produselor de calitate folosite în rutina de ingrijire corporală. De câteva săptămâni am descoperit o gamă interesantă de produse, care au apărut recent pe piață.

Am fost încântată să le descopăr pentru că după o iarnă lungă, deși beau apă mai mult decât e necesar, pielea mea a rămas destul de uscată și are nevoie de produse nutritive și intens hidratante. Produsele m-au impresionat, motiv pentru care am decis să împărtășesc cu voi experiența mea.

Testez produsele NIDRA de ingrijire corporala

Produse de ingrijire corporala hidratante

Brandul despre care vă povestesc este un brand italian care se numește Nidra. Toate produsele sunt pe bază de proteină din lapte 100% naturală, care ajută la menținerea hidratării naturale a pielii. Nidra ne pus la dispoziție o gamă variată de produse destinate îngrijirii corporale: de la geluri de duș, la spumante de baie și deodorante.

Testez produsele NIDRA de ingrijire corporala

Eu am folosit toate produsele și am fost mulțumită de fiecare în parte. Într-adevăr, atât gelul de duș, cât și spumantul de baie lasă pielea foarte hidrată și catifelată – o senzație care rezistă mult timp pe piele. Spumantul de baie NIDRA e senzațional – dacă sunteți amatori de băi lungi, cu spumă din belșug – vă recomand să încercați acest produs! Face o spumă deasă și super hidratantă, iar mirosul este grozav!

Puteți alege versiunea NUTRITIVĂ cu Ulei de Argan pentru piele uscată sau versiunea DELICATĂ cu lapte de migdale pentru piele sensibilă. Efectiv simți mângăierea laptelui pe piele – cum spune și sloganul brandului Nidra.

Testez produsele NIDRA de ingrijire corporala

Mi-au plăcut la fel de mult și deodorantele care durează până la 48H. Acestea sunt invizibile pe haine și nu conțin alcool și aluminiu – big thumb up pentru asta! Au un miros fresh și plăcut, indiferent de ce produs alegeți, fie sub formă de deo vapo, deo roll sau spray.

Testez produsele NIDRA de ingrijire corporala

Chiar și săpunul lichid pentru mâini mi-a plăcut mult: de la miros, la consistență, la cum îmi hidratează mâinile. Cu siguranță am să-mi înnoiesc stocurile cu săpunul lichid, pentru că oferă o senzație minunată de hidratare, iar pielea mea are maximă și urgentă nevoie de aceasta.

Să nu uităm de săpunul lichid intim NIDRA care fiind testat ginecologic, asigură o corectă igienă intimă cotidiană – și mai mult – are și o versiune specială cu un antibacterian natural, dedicată perioadelor noastre critice (ciclul menstrual, sarcină, lăuzie) sau pentru situații de expunere majoră la bacterii ( fitness , călătorii, etc ).

Așadar, dacă sunteți în căutare de produse intens hidratante, vă recomand cu mare drag brandul Nidra. Puteți găsi toată gama de produse în supermarketuri precum: Auchan, Carrefour,Real, Cora, La doi Pași și puteți alege ce vi se potrivește cel mai bine!

Testez produsele NIDRA de ingrijire corporala

Nu uitați că o rutina de ingrijire corporală bine pusă la punct, cu produse de calitate + o alimentație sănătoasă + multă mișcare aduc în cele din urmă rezultatele așteptate: un corp frumos, hidratat, pregătit pentru vară!

Love,
Iulia A.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search