In Beauty

Consider că alegerea unui fond de ten potrivit este una dintre cele mai importante părți atunci când vorbim despre un machiaj reușit! Este esențial să alegem un fond de ten care se potrivește cel mai bine tenului nostru, pentru a obține un machiaj flawless și de durată.

De curând, am avut ocazia să testez fondul de ten de la Maybelline SuperStay 24H, iar în noul clip vă iau cu mine pe tot parcursul zilei pentru a vedea cum se comportă acest fond de ten și mai ales cât de rezistent este.

Testez un fond de ten timp de 24H!

Fond de Ten – Super Stay 24H

Începem dimineața prin a aplica machiajul, iar la finalul zilei vedem cum arată tenul după o zi super încărcată în care nu am făcut nici un retuș.

Înainte să vă invit să dați play, trebuie să vă spun câteva cuvinte despre acest fond de ten:

  • Fond de ten rezistent la transfer
  • Fond de ten cu pigmenti HD care corecteaza imperfectiunile pentru o acoperire ridicata
  • Produsul este destinat persoanelor cu tenul normal spre uscat.
  • Formula inovatoare asigura finisare perfecta timp de 24h
  • Produsul vine in 8 nuanțe: 05 Light Beige, 10 Ivory, 20 Cameo, 21 Nude Beige, 32 Golden, 30 Sand, 40 Fawn, 48 Sun Beige

Un fond de ten rezistent

Încă de la prima aplicare am fost super încântată de textură și de cât de bine acoperă micile imperfecțiuni (pete roșiatice, pistrui, etc.). Tenul meu l-a iubit din prima secundă!

Trebuie să recunosc că am rămas uimită de cât de mult mi-a plăcut! Având un ten normal spre uscat, uneori din cauza temperaturilor scăzute, tenul meu începe să devină mai uscat pe parcursul zilei, însă folosind acest fond de ten de la Maybelline SuperStay 24H nu am mai experimentat această mică problemă. Totodată, pe lângă textura ușoară, fondul de ten este într-adevăr super rezistent.

Câteva zile la rând l-am aplicat dimineața și nu l-am retușat deloc pe tot parcursul zilei. În toate aceste zile tenul meu a arătat bine, fără să fie nevoie de anumite retușuri, până seara când a sosit momentul să mă demachiez.

Testez un fond de ten timp de 24H!

Într-adevăr, nu am un ten cu probleme, însă mărturisesc că îmi place să am un ten perfect mat și uniform pe tot parcursul zilei! Acesta este și motivul pentru care prefer un fond de ten cu acoperire mare, dar totodată nu agreez efectul de mască. SuperStay 24H este un fond de ten cu acoperire ridicată, însă nu mi-a lăsat senzația de ten încărcat.

Testez un fond de ten timp de 24H!

Testez un fond de ten timp de 24H!

Cu ușurință pot să îl încadrez în topul fondurilor de ten preferate! Raportul calitate-preț este excelent!

Fondul de ten Maybelline SuperStay 24H îl puteți găsi online aici cât și în: Carrefour, Cora, Auchan, DM, Kendra, la un preț de numai 44 ron!!

Recommended Posts
Showing 4 comments

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search