In Fashion, Moda Femei, Travel

Tinuta de Vacanta, City break Budapesta

Zilele trecute, am făcut un scurt city break în Budapesta. A fost chiar scurt, o singură zi în care am vizitat frumoasa capitală și deși a fost incredibil de cald, ne-am plimbat toată ziua pe străzile ei minunate.

Am optat pentru o ținută casual, lejeră și cât se poate sumară… și totuși la mijlocul zilei nu mai știam unde să mă ascund sau ce să mai dau jos ca să pot respira. Nu mă plâng deloc, ba chiar savurez această perioadă pentru că tare mult am așteptat-o.

Tinuta de Vacanta, City break Budapesta

Top Crop | Pantaloni scurti | Tenisi

Am purtat așadar un crop top cu umerii goi de la zaful. Îmi place super mult Zaful pentru că găsesc multe articole vestimentare deosebite și la prețuri super ok. Dacă nu ar dura atât de mult transportul, aș comanda săptămânal câte ceva de la ei.

Tinuta de Vacanta, City break Budapesta

Top crop-ul l-am purtat cu o pereche de jeansi scurți, cu talie înaltă și o curea în talie. La capitolul încălțăminte mi-aș fi dorit tare mult niște șlapi, însă am ales o pereche de teniși – nu de alta dar știam că ne vom plimba mult prin Budapesta, iar șlapii nu ar fi fost o alegere inspirată.

Tinuta de Vacanta, City break Budapesta

Un rucsac de dimensiuni acceptabile în spate, ochelari pe ochi și poate o pălărie de soare (pe care nu am avut-o) și am fost gata de explorat.

Atunci când călătoresc prefer să aleg o pereche de pantaloni scurți confortabili și un top dintr-un material de calitate, pentru nu vreau ca hainele să devină un impediment în calea fericirii (și anume, în acest caz, plimbarea prin Budapesta).

Ținutele mele de vară, de vacanță, includ piese confortabile, simple, dar actual și fresh!

Tinuta de Vacanta, City break Budapesta

Asa cum vedeti, eu sunt gata de vacanta! Mi-am cumpărat o grămadă de artiole vestimentare numai bune de dus la mare și nu mai am răbdare până ajung acolo!!

Love,
Iulia A.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search