In Fashion, Moda Femei, Travel

Tinute de festival + impresii despre Electric Castle 2019_Iulia Andrei

Tinute de festival + impresii despre Electric Castle 2019_Iulia Andrei

Adevărul este că la cât de multe festivaluri frumoase sunt vara asta, nu prea avem cum să scăpăm fără a participa măcar la un festival. Noi vara asta am fost prezenți pentru a doua oară la Electric Castle și vreau să împărtășesc aici cu voi câteva impresii despre cum a fost cea de-a șaptea ediție.

Tinute de festival + impresii despre Electric Castle 2019_Iulia Andrei

Tinute de festival + impresii despre Electric Castle 2019_Iulia Andrei

EC este deja pentru noi mai mult decât un simplu loc în care mergi să asculți muzică și să dansezi. E un loc în care te revezi cu prieteni dragi, legi noi prietenii, mănânci bine, te distrezi cât încape și bineînțeles ai ocazia să vezi live trupele preferate. Electric Castle 2019 mi-a făcut o mare bucurie pentru că au adus pe scenă una dintre trupele mele favorite din adolescență – 30 Seconds to Mars. Fiecare din cele 5 zile a avut un highlight, însă concertul din ultima seară va rămâne mereu în sufletul meu ca unul dintre cele mai frumoase și intense concerte la care am luat parte. Jared și Shannon au fost la înălțime, show-ul a fost la el acasă, iar eu nu am mai avut voce a2a zi… ăla e un concert fain la care știi toate versurile, nu?

În afară de acel moment special pentru mine, #EC7 a fost foarte bine organizat. Mâncarea a fost variata și gustoasă, oamenii calzi și prietenoși, atmosfera primitoare… ca acasă după un an. Mi-a plăcut mult si Florence and the machine, Bring me the Horizon, Sofi Tukker, Sigma. Am dansat până nu mi-am mai simțit picioarele – deci ăsta e cel mai bun semn ca a fost grozav!

Tinute de festival + impresii despre Electric Castle 2019_Iulia Andrei

Tinute de festival + impresii despre Electric Castle 2019_Iulia Andrei

M-am bucurat mult să regăsesc și în acest an magazinul Lidl în incinta festivalului – o adevărată bucurie, mai ales pe canicula care a fost. Tot ce voiam era apă rece și ieftină – ca să poți consuma măcar 2 L de apă pe zi, haha. Adevărul este că au fost de toate pentru toți. Aveai chiar și posibilitatea de a-ți găti tu carnea. Voiai mici sau cotlet de porc la gril făcut de mânuțele tale? Ei bine, exista un loc special amenajat și pentru cei pasionați de gătit, pentru ca nu cumva să se plictisească între concerte.

Singurul inconveninet a fost lipsa somnului din cele 5 zile de festival… însă în rest, totul a fost perfect. Chiar și cu parcarea anul acesta parcă a fost și mai bine. Țin minte că în 2018 căutam loc de parcare și pierdeam destul de mult timp aici, însă acum a fost foarte bine organizat și la capitolul parcare. Era staff peste tot care te ghida spre următorul loc de parcare valabil, astfel încât să se parcheze organizat și eficient.

Electric Castle 2019, ai fost grozav! Cu siguranță ne revedem la anul… și nu mă supăr dacă mai vine și Jared pe la noi.

Legat de outfit-urile mele de festival, am ales ținute confortabile și lejere cât se poate. Am mers pe accesorii multe și items simple. Cred că cel mai important lucru la o ținută de festival este să te simți tu, să te simți bine purtând-o, să te simți în stare să dansezi până dimineața în ținuta ta. Totuși, nu uita să pui o jachetă, just in case. Pe timpul zilei la EC era caniculă, iar seara / noaptea erau vreo 13 grade.

Pe scurt, EC este un festival la care vă recomand să mergeți. Are așa un vibe de tabără cu o mulțime de prieteni… e fain tare. Merită încercat, măcar o dată în viață… ca apoi nu mai vrei să îl ratezi.

La ce festival participați voi vara asta?

Love,
Iulia A.

Recommended Posts
Showing 2 comments
  • Daniel C
    Reply

    Vrem video noooou!!!

  • Passillo
    Reply

    Superbe fotografiile si contentul! <3

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search