In Fashion, Moda Femei

Ne apropiem de sarbatori și deja parcă se simte agitația și forfota prin oraș. Lumea iese la cumpărături, deja suntem în căutarea celor mai frumoase daruri pentru cei dragi și a celor mai potrivite ținute de sărbatoari!

Atunci când zic sarbatori, mă gândesc la timp petrecut împreună cu cei dragi, mâncare delicioasă, cadouri frumoase… și ținute elegante. Consider că perioada ce ne stă înainte e scuza cea mai bună pentru a îmbrăca acea rochie din catifea roșie, sau acel costum cu paiete.

De Crăciun, indiferent de cum alegem să-l petrecem, avem voie să fim overdressed! Chiar dacă sărbătorile ne găsesc în casa buncii sau la munte cu prietenii, o rochie frumoasă e mai mult decât necesară… after all, e sărbătoare, nu?

Patru tinute de sarbatori

Recunosc că eu deja am pus ochii pe ținuta perfectă pentru Crăciun, iar alături de StarShinerS, pentru voi, am făcut o listă cu 4 ținute preferate potrivite atât pentru Crăciun, cât și pentru o petrecere fancy, de Revelion!

Așa cum veți vedea, am ales rochii din materiale prețioase și elegante, blănuri călduroase și accesorii strălucitoare!

Tinute de Sarbatori, try on haul

Tinute de Sarbatori, try on haul

Prima propunere pentru ținuta de sarbatori este o rochie lungă, roșie, cu umerii goi, dintr-un material elegant. Roșul ilustrează cel mai bine această perioadă, din punctul meu de vedere, așa că mă veți vedea purtând mult roșu zilele acestea, haha. Am asortat-o cu pereche de cercei eleganți, sandale simple, negre și un guler de blană artificială – care ține de cald mai mult decât m-aș fi așteptat!

Rochie | Blanita | Sandale | Geanta plic

Tinute de Sarbatori, try on haul

Tinute de Sarbatori, try on haul

A doua propunere este o ținută perfectă pentru cei care vom petrece sărbătorile acasă, la o cină frumoasă în familie, fără prea multă agitație. O rochie superbă, neagră, confortabilă și perfectă potrivită pentru aproape orice siluetă. Am asortat-o cu o blăniță statement, într-o nuanță aprinsă de galben și botine cu toc mediu.

Rochie | Blanita | Geanta plic 

Tinute de Sarbatori, try on haul

Tinute de Sarbatori, try on haul

Cea de-a treia propunere este tot o rochie roșie! O rochie minunată, din catifea pe care am purtat-o cu o blăniță neagră, lungă și pantofi stiletto. Îmi plac foarte mult detaliile din față, iar croiul este super feminin! O variantă bună de luat în considerare atunci când urmează să participăm la o cină elegantă, sau poate chiar un party la birou!

Rochie | Blanita

Tinute de Sarbatori, try on haul

Tinute de Sarbatori, try on haul

Ultima propunere este o ținută ceva mai îndrăzneață! Am ales un costum alb, din trei piese pe care l-am asortat cu accesorii argintii. Am ales să port topul alb cu spatele (în față având un decolteu ), însă se poate purta și invers. Mi-a plăcut la nebunie acest costum! Consider că se asortează perfect cu anotimpul! Ne mai trebuie doar un eveniment glam, ținută avem deja!

Costum | Geanta plic | Pantofi

Dacă încă nu ați găsit cadoul perfect pentru femeia iubită, trebuie să vă spun că la StarShinerS puteți să achiziționați un gift card pe care îl încărcați cu suma dorită! Cred că orice femeie se bucură atunci când primește un astfel de cadou, mai ales în preajma sărbătorilor de iarnă, când toate căutăm cele mai frumoase ținute de sărbătoare!

Vă urez spor la shopping!

Love,
Iulia A.

Recommended Posts
Showing 4 comments

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search