TINUTE INSPIRATIONALE PENTRU BANCHET

Îmi aduc cu drag aminte de clasa a 12-a și de febra pregătirilor pentru banchet, party-ul anului. Au trecut 6 ani de atunci și de fiecare dată când Facebook îmi aduce aminte de acea zi cu o fotografie drăguță, zâmbesc larg și primul gând este legat de cât de bine ne-am simțit…

Până la urmă lucrul pe care toată lumea și-l aduce, în primul rând, aminte este dacă s-au simțit bine, iar abia apoi îți aduci aminte de cum au arătat colegii. De cum ai arătat tu, se poate să îți aduci aminte cu exactitate doar tu, în cel mai fericit caz.

Cu toate acestea, e grozav să te uiți peste fotografii și încă să îți placă ce vezi acolo. E puțin probabil ca gusturile tale să rămâne neschimbate de-alungul timpului, așa că cel mai important este să alegi o ținută în care te simți tu cel mai bine! Dacă te simți în pielea ta purtând o anumită rochie, atunci go for it. Modul în care suntem îmbrăcați afectează direct mood-ul nostru, așa că pentru o seară specială precum banchetul zic că ar fi indicat să alegi ce simți pe moment, ce îți place, dar și ce te avantajează.

Tinute pentru Banchet

Când mă gândesc la bachetul meu din a 12-a și implicit la rochia pe care am purtat-o, sinceră să fiu, încă este pe placul meu. Cel mai probabil nu aș mai purta-o… dar, având în vedere că a fost prima mea creație pe care am scos-o în lume, mă uit cu drag la ea și încă sunt mulțumită de alegerea pe care am făcut-o. Cel mai important este că în acea zi, acea rochie părea perfectă!

Pentru că înțeleg toată nebunia și forfota care se creează în jurul găsirii rochiei perfecte, alături de StarShinerS am decis să vă prezentăm câteva rochii care ar fi potrivite pentru această ocazie specială.

Rochia roșie

Dacă vrei să ai acea apariția wow, go for red! Roșu este o culoare pe care o ador.  Îmi place să port roșu la evenimentele care au loc în sezonul cald. Este o culoare care arată grozav în combinație cu un ten bronzat (… pe care eu încă nu îl am).

Tinute inspirationale pentru BANCHET

Tinute inspirationale pentru BANCHET

Rochia lungă

Dacă plănuiești să dansezi toată noaptea și cauți o rochie simplă, dar de efect, rochia din fotografii mi se pare o variantă de luat în considerare. Este o rochie elegantă, delicată și confortabilă. Dacă nu ești adepta rochiile extravagante, atunci o rochie în acest stil este o alegere grozavă!

Tinute inspirationale pentru BANCHET

Tinute inspirationale pentru BANCHET

Rochia neagră

Bineînțeles că rochia neagră merge purtată oriunde și oricând. Rochia din fotografii însă, este o rochie statement, una care sigur nu trece neobservată. O rochie neagră pe care personal nu aș putea să o port altundeva decât la banchet. E genul de rochie care atrage priviri. Nu e cea mai confortabilă opțiune, dar cu siguranță va rămâne în memoria tuturor!

Tinute inspirationale pentru BANCHET

Tinute inspirationale pentru BANCHET

Rochia scurtă

Ești tânără, ai un corp frumos și picioare kilometrice… rochia scurtă este pentru tine! Dacă te-a înzestrat natura sau sala de sport cu un corp armonios, alege o rochie scurtă. Mi-a plăcut în mod deosebit nuanța subtilă și elegantă a acestei rochii. Este simplă, delicată și super hot!

Tinute inspirationale pentru BANCHET

Tinute inspirationale pentru BANCHET

Rochia neutră

Zic rochie neutră pentru că rochia din fotografii este o rochie pe care o poți purta și cu alte ocazii. Adevărul este că investiția într-o rochie statement nu e cea mai înțeleaptă, având în vedere că o porți doar o dată sau maxim de două ori… O rochie neutră, dar elegantă este o variantă mai înțeleaptă, să zic așa. Acest gen de rochie poate fi purtată atât la banchet, cât și cu o pereche de teniși și o jachetă din denim supradimensionată. Cu atât mai mult cu cât nu ești genul de tipă care vrea neaparat să impresioneze printr-o ținută extravagantă.

Tinute inspirationale pentru BANCHET

Tinute inspirationale pentru BANCHET

Pe site-ul starshiners.ro puteți găsi o gamă largă și variată de rochii, dar și de pantofi, sandale și clutchuri. Vă invit pe site pentru a descoperi mult mai multe articole frumoase!

Nu uitați însă să vă simtiți bine și să faceți multe fotografii! Așa cum am spus, amintirile și fotografiile rămân… puneți accent pe a profita la maxim de fiecare moment.

Have fun la banchet!

Iulia A.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search