In Fashion, Moda Femei

A început deja sezonul în care ne căutam inspirație pentru ținute de nunta, botez sau banchet. Vara vine cu o sumedenie de evenimente frumoase, la care trebuie să arătăm impecabil.

Adevărul este că de cele mai multe ori, îmi caut inspirație în ceea ce privește viitoarele ținute, în online. De la clipuri inspiraționale găsite pe YouTube până la fotografiile frumoase de pe Instagram. Acesta este motivul pentru care am făcut o vizită Showroom-ului StarShinerS și am ales câteva rochii care în opinia mea ar fi o alegere potrivită pentru nunta, botez sau banchet.

Am compus câteva ținute elegante, care sper să vă fie de folos. Vă invit, deci, să dați play, iar apoi să îmi spuneți care este ținuta voastră preferată!

Tinute pentru NUNTA, BOTEZ, BANCHET #LOOKBOOK_Iulia Andrei

Totuși, pe lângă o rochie minunată, trebuie să punctez faptul că o atitudine potrivită și o stare de bine cântărește mult. Consider că înainte de orice, trebuie să porți articolele în care te simți tu cel mai bine, care te reprezintă… dacă tu te simți bine în pantaloni, go for it! Scopul acestor evenimente este ca tu și restul participanților să aveți parte de o petrecere reușită, să vă distrați și să rămâneți cu o amintire plăcută. Dacă singura amintire care va rămâne după o petrecere este cât de inconfortabilă a fost rochia pe care ai purtat-o, atunci ai înțeles greșit.

Cred că vei străluci atunci când te simți bine în pielea ta, așa că poartă ce te face să te simți minunat! Personal, sunt adepta rochiilor. Ador pantalonii, însă consider că o rochie mi se potrivește mai bine atunci când vine vorba despre ținute elegante. Mă simt grozav într-o rochie lungă dintr-un material prețios, iar acest lucru se reflectă în atitudinea mea. Acesta este și motivul pentru care eu aleg rochii pentru nunta sau botez… sau alte evenimente elegante.

Din fericire, avem de unde alege. Tot ce trebuie să facem este să profităm de moment și să ne bucurăm la maxim de fiecare secundă, strălucind în ținuta pe care am ales-o!

Have fun, ladies!

Love,
Iulia A.

Recommended Posts
Comments
  • Olivia
    Reply

    Toate rochitele au fost foarte frumoase cel mai mult mi-a placut cea galbena si cea lila

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search