In Fashion, Moda Femei

Sărbătorile vin, sărbătorile vin, iar eu sosesc în ajutorul vostru cu un strop de inspirație pentru viitoarele ținute de sarbatori, party cu paiete! Paietele sunt un trend super hot în acest sezon și personal consider că nu există un moment mai potrivit în care să profităm de paiete, precum e luna Decembrie.

Luna Decembrie este pentru mine o lună a celebrărilor, motiv pentru care ador o ținută glam, chiar dacă vorbim despre ținute de zi cu zi.

Tinute pentru SARBATORI cu paiete Revelion, Craciun_Iulia Andrei

Cum port paietele pe timp de zi – tinuta casual glam.

Din punctul meu de vedere, paietele sunt o alegere bună chiar și pentru ținute casual… casual glam, mai bine zis. Aș purta o fustă cu paiete alături de un pulover tricotat supradimenionat. O pereche de bocanci în picioare, dresuri negre și un palton lung.

Secretul stă în a combina piesele statement (în acest caz o fusta cu paiete) cu articole basic – pulovere, hoodies, tricouri basic. Totodată, pentru un look de zi nu aș purta tocuri, ci mai degrabă o pereche de bocanci, cizme peste genunchi sau cowboy boots.

Cred că nu este un stil pe care să îl abordezi la birou și desigur, nu se potrivește tuturor. E importantă nuanța paietelor, croiul articolului vestimentar și calitatea produsului – altfel există riscul de a da în kitch. Încercați să alegeți articole vestimentare cu paiete de calitate și purtați-le în combinații cu piese simple.

Cum port paietele pe timp de seară – ținută elegantă.

Aici nu cred că există multe semne de întrebare, însă personal aș merge pe un stil glam rock. Aș purta paietele în combinație cu jachete din piele sau denim, dacă evenimentul ne permite. La capitolul încălțăminte aleg o pereche de pantofi cu toc înalt – pot fi cizme peste genunchi cu toc cui sau o pereche de botine înalte – nu sunt neaparat fana pantofilor stiletto, numai în cazul în care ni se impune un look ceva mai formal, dar și în acel caz aș alege o pereche de sandale.

Un palton elegant peste și niște accesorii (cât mai puține, pentru a nu încărca ținuta) și suntem gata de party!

Paietele au redevenit super cool, atât pentru perioada urmatoare – de sarbatori – cât și în ținute casual. Știți cum se spune, nu?: Wear glitter and shine all day long!

Link-uri cu articole vestimentare cu paiete:

Rochie cu paiete

Fusta cu paiete

Top cu paiete

Rochie neagra cu paiete

Love,

Iulia A.

Recommended Posts
Showing 2 comments
  • Ghete dama
    Reply

    Te urmarim de ceva timp, faci o treaba foarte interesanta si se vede ca e o munca serioasa in spate. Dorim sa te felicitam si poate arunci un ochi la noi pe platforma. Daca iti surade idea de marketing gratuit in schimbul asocierii de imagine promitem sute de utilizatori pe zi din primele saptamani, iar in timp mii sau chiar zeci de mii de oameni care sa iti viziteze magazinul online. Ma-nclin!

  • Anca
    Reply

    Gracias ! 🙂

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search