In Fashion, Moda Femei

Toamna Stilata cu StarShinerS

Pentru că e timpul să ne facem ordine în garderobă și să trecem de la hainele subțiri de vară, la piese ceva mai călduroase, e un moment potrivit să dăm o tură și prin magazine, fie ele virtuale sau fizice. Eu am început să mă ocup de garderoba mea de toamnă și prima oprire a fost la Showroom-ul StarshinerS din Oradea,  unde am descoperit o gamă largă de articole vestimentare deosebite, perfecte pentru noul sezon!

Toamna Stilata cu StarShinerS

StarShinerS este un brand românesc cu peste 8 ani de experiență online. Totodată, StarShinerS este prezent și în offline prin cele două showroom-uri: cel din Lotus Center Oradea și Shopping City Timișoara. Hainele se pot comanda online atât de acasă, cât și prin intermediul celor două monitoare instalate special pentru cliente în incinta celor două showroom-uri.

Toamna Stilata cu StarShinerS

În scurta mea vizită am descoperit, pe lângă o echipă minunată, dedicată și profesionistă, piese vestimentare de excepție, lucru care rar mi-a fost dat să-l întâlnesc la branduri autohtone. Cel mai mult mi-a plăcut faptul că StarShinerS lansează în fiecare Vineri de la ora 19.00, o nouă colecție cu peste 100 de piese vestimentare. Pe liniile de producție sunt create atât colecții capsulă care sunt alcătuite din maxim 10 piese vestimentare care adesea sunt ediții limitate, cât și piese vestimentare care devin BestSellers și se refac.

Toamna Stilata cu StarShinerS

Pe lângă toate acestea, echipa din spatele brandului este una formată din oameni care iubesc ceea ce fac și acordă o atenție deosebită fiecărui articol în parte – vă spun asta pentru că am avut ocazia să intru în culisele StarShinerS și să văd cum articolele vestimentare sunt gândite, confecționate și cu cât drag și profesionalism se lucrează. Am rămas foarte plăcut impresionată și tocmai din acest motiv am dorit să împărtășesc cu voi experiența mea.

Toamna Stilata cu StarShinerS

De asemenea, am avut plăcerea să aleg o piesă vestimentară din noua colecție și trebuie să vă spun că sunt extrem de mândră de faptul că StarShinerS este un brand românesc. De la croi, la material, la imprimeu, totul este foarte bine realizat. Unde să mai adaug faptul că rochia mi-a venit perfect după dimensiuni, așadar nu ar trebui să vă faceți griji atunci când cumpărați online de pe acest site, dacă vă măsurați corect. Trebuie să menționez faptul că și magazinul online este foarte bine gândit, astfel încât fiecare client să aibă o experiență plăcută cu shopping-ul virtual. Vă recomand să întrați și să vă convingeți singuri.

Toamna Stilata cu StarShinerS

Pe lângă colecțiile proprii, StarShinerS oferă o gamă variată de articole vestimentare care se pliază pe orice ocazie: de la rochii de seară, ținute office, pantaloni clasici, jeansi, cămăși, bluze și tricouri.

Cu gândul la începerea noului an școlar, eu am optat pentru rochia pe care o vedeți în fotografii. O piesă vestimentară pe care aș purta-o la școală cu o pereche de bocanci joși și o geacă din piele, sau în combinație cu o pereche de botine negre cu toc, la o ieșire în oraș. Îmi place în mod deosebit croiul, care în opinia mea avantajează orice siluetă și decolteul de la spate care mi se pare feminin și sexy. Am ales să accesorizez rochia cu o pereche de cercei mari, argintii și o pălărie neagră iar pentru a evidenția talia, am ales o curea neagră cu accente argintii.

Toamna Stilata cu StarShinerS

Toamna este anotimpul meu favorit pentru că ne dă libertatea de a face asocieri vestimentare inedite și variate – un motiv suficient pentru a merge la shopping, nu-i așa? Vă propun să începeți cu o tură prin magazinul online StarShinerS.

Love,
Iulia A.

Recommended Posts
Showing 3 comments
 • Studio Galati
  Reply

  Foarte frumos! O sa intru si eu pe site-ul lor.

 • Andreea
  Reply

  Foarte frumoasa tinuta, iti sta foarte bine 🙂

pingbacks / trackbacks
 • […] mai ales acum, în prag de Black Friday. V-am mai spus deja că produsele Starshiners sunt de o calitate foarte bună și la fel stă treaba și în cazul acestei fuste. Pielea este minunată, elastică, iar nuanța de […]

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search