In Fashion, Moda Femei

În sfârşit pot să spun: bună varaa! După câteva săptămâni pline de stres şi toceală, s-a terminat cu minunea asta de Bac şi cred că toţi proaspeţii absolvenţi simt la fel ca mine.

Acum, ce urmează e partea cea mai bună.. tocmai de aceea, pentru cei care abia acum se pregătesc de vacanţă o să trasăm o listă cu cele mai importante lucruri fără de care nu e voie să plecăm în vacanţă. Eu deja încep să-mi organizez bagajul pentru plecarea la mare şi cum deja ştiţi îmi place să am totul plănuit bine, din timp, ca să nu mă trezesc cu o zi înainte de plecare şi să realizez că nu am anumite lucruşoare indispensabile.

1. Dresul de baie– care este absolut necesar fie că mergi la mare fie că mergi la munte. Atât de viu colorat şi gata să spargă orice tipar, acest articol vestimentar este punctul forte în perioada caniculară şi e obligatoriu să fie unul superb.

2. Pălăriile de soare– care sunt la mare căutare sezonul acesta, nu numai că te protejează împotriva radiaţiilor solare, dar arată super chic în combinaţie cu orice.

3. Ochelarii de soarese găsesc mii şi mii de forme, culori şi cu siguranţă sunt tipul de accesorii indispensabile pentru o vacanţă ca la carte. 

4. Săndăluţe, platforme, papucei– la acestea se mai adaugă o pedichiură rezistentă, eu plănuiesc să merg pe lacurile din gel vara asta. 

5. Rochiţele fluide preferabil din voal lungi sau mini. Bune de purtat la plajă sau în combinaţie cu nişte platforme seara la o plimbare pe malul mării.

6. Pantalonii scurţi cu talie înaltă sunt senzaţia verii, dar toate modelele sunt acceptate, mai ales cele comode din materiale fluide şi cât mai lejere.

7. Bustierele sau topurile asortate cu o pereche de pantaloni cu talie înăltă sigur te vor scote din anonimat şi vei fi în pas cu moda.

8. Cosmeticele care trebuie să fie cât mai naturale. La mare look-ul lejer este cel mai potrivit. Naturaleţea se caută şi se cumpără.

9. Bijuterii maxi dar nu în exces. O brăţară maxi şi nişte cerceluşi micuţi complimentează indejuns o ţinută şi nu e nevoie de prea multe accesorii. Ştiţi cum se spune : Less is more.

10. Creme hidratante şi produse pentru corp. Nu le-am pus la urmă din pricipa lipsei lor de importanţă. Crema hidratanţă trebuie să fie nelipsită din poşeta noastră, mai ales vara şi mai ales la mare unde tenul este mult mai sensibil.

Acum ştiu că probabil suntem pe aceaşi lungime de undă, pierduţi pe undeva prin Vamă sau pe oricare plajă, cu un pahar rece în mână şi o muzică bună pe fundal. E o imagine ideală.

Spor la împachetat,

V-am pupat.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search