In Beauty, Giveaway

Nu tot ce e super scump înseamnă că e și super bun! În ceea ce privește produsele pentru machiaj pe care le folosesc, am descoperit, în timp, o grămadă de produse pentru machiaj mai ieftine și mai bune decât altele care sunt de 3 ori mai scumpe.

Am făcut așadar, un top cu cele mai utilizate produse pentru machiaj, produse pe care le-am descoperit încă din liceu și pe care încă le folosesc. Am avut ocazia să testez tot felul de branduri și prin comparație a raportului calitate-preț, am ajuns la concluzia că multe dintre cele mai ieftine sunt mai bune și mai rentabile decât unele scumpe, dar care nu își fac treaba mai bine decât prima categorie.

Toate fetele știm că un make-up reușit necesită produse de calitate, iar acestea nu sunt întotdeauna cele mai ieftine. Din fericire însă, produsele pe care le-am testat eu s-au dovedit a fi mai bune decât altele care fac același lucru dar sunt duble sau triple la preț.

Produse de machiaj ieftine

În acest clip că prezint câteva dintre produsele mele preferate pentru machiaj – toate sub 50 de lei!

Top produse pentru MACHIAJ sub 50 lei! + GIVEAWAY

La finalul clipului v-am pregătit o super supriză și anume faptul că vreau să vă fac cadou câteva dintre produsele despre care vorbesc în clip. Pentru a vedea despre ce produse este vorba vă invit să mă urmăriți pe INSTAGRAM – aici vă voi prezenta produsele.

Giveaway produse de machiaj

Concursul se desfășoară în perioada 20 NOIEMBRIE – 18 DECEMBRIE

Ce trebuie să faceți pentru a intra în concurs?

  1. Să vă abonați la canalul meu de YouTube
  2. comentați la acest clip (fără PARTICIP!) sau la oricare clip din perioada 20 NOIEMBRIE – 18 DECEMBRIE

*Dacă comentați la fiecare clip din această perioadă aveți sanșe mai mari să câștigați pentru că voi alege la întâmplare un clip din această perioadă, iar de la acel clip, prin programul random.org voi alege un nume care a lăsat comentariu

Mult succes fetelor!!!

Love,
Iulia A.

Recommended Posts
Showing 4 comments

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search