In Fashion, Moda Femei

Topul din dantela in tinuta casual

Din categoria achizițiilor recente pe care le-aș purta încontinuu, face parte topul din dantelă. Un top pe care l-am comandat cu gândul la vacanța la mare sau la perioada festivalurilor de muzică la care sper să ajung anul acesta.

Topul din dantela in tinuta casual

De data aceasta însă, am ales  o abordare ceva mai cuminte, în combinație cu skinny jeans și sandale super confortabile, cu platformă (care se regăsesc și ele în topul pieselor vestimentare preferate ). Un look summerish, lejer și actual, ușor condimentat cu  accesorii metalice.

Topul din dantela in tinuta casual

În zilele casual, în care programul nu include vreun eveniment deosebit, prefer să mă bucur de confortul oferit de o pereche de jeansi ușor de asortat la un top statement, așa cum este cel despre care vă povestesc.

Topul din dantela in tinuta casual

O bluză albă, transparentă, cu aplicații dantelate pe care o văd potrivită pentru multe ocazii, în acest sezon. Cred că cel mai tare aștept să o port peste un dress de baie colorat și asortată la o pereche de pantaloni super scurți din denim, bocanci negri și ochelari aviator – apropo de ținutele de festival.

Topul din dantela in tinuta casual

Adevărul este că în majoritatea situațiilor, am considerat că astfel de transparențe își au mai mult locul pe plajă, decât într-un cadru ceva mai rigid, purtate în tinute casual. Încă o dată, am învățat ca niciodată să nu spun niciodată. Topul din dantelă m-a cucerit de la prima vedere, așa că nu am putut să-l țin la păstrat până ajung la mare.

Topul din dantela in tinuta casual

Materialul este unul extrem de fin și de delicat, dantela este frumos aplicată, iar croiul este perfect! Chiar aș putea să scriu un roman despre cât de bucuroasă sunt de această nouă achiziție.

Topul din dantela in tinuta casual

În cazul în care vi se pare prea transparent, topul din dantelă poate fi purtat cu un maiou de corp, alb sau negru. Cu siguranță voi încerca și această abordare.

Topul din dantela in tinuta casual

Top dantela | Blugi Skinny | Sandale

Acestea fiind spuse, vă doresc un început de vară călduros și inspirat, mai ales din punct de vedere vestimentar.

Love,
Iulia A.

Recommended Posts
Showing 6 comments
 • Anonymous
  Reply

  ok…nice

 • Studio Galati
  Reply

  Wowww , e super topul . Ar merge asortat cu blugi negri si foarte scurti ? 😀 Sau cu niste pantalonasi scurti si mulati..?!

  • Iulia A.
   Reply

   Ma bucur ca iti place! Da sigur, exact asa m-am gasit si eu sa-l port cand va fi mai cald. Abia astept! Te pup

 • Lidia
  Reply

  Felicitiari pentru tot ceea ce faci, Iulia! Ai un simt estetic de invidiat <3! De fiecare data dupa ce iti vizitez blogul dau iama intr-un atelier de croitorie din Bucuresti si imi realizez hainele cu care ma inspiri! 🙂

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search