In Beauty

Slavă Domnului pentru toată evoluția tehnologiei – cred că asta însumează părerea mea despre epilare definitiva. Una dintre marile probleme ale tuturor femeilor și-a găsit rezolvare și tot ce pot să vă spun este că I’m all in for that!

Cei care mă urmăriți de o perioadă bună de timp, probabil știți deja că am apelat la epilare definitiva pentru prima dată în urmă cu aproximativ 3 ani. De atunci viața mea s-a schimbat, iar acum nu pot decât să vă recomand și vouă să profitați de aceste mici trucuri de frumusețe menite să ne ușureze viața.

Azi, în noul clip, stăm de vorbă cu Yvette, de la salon Charm Beauty din Oradea. Ea este în măsură să ne povestească mai multe despre acestă procedură și să răspundă întrebărilor pe care le-am primit de la voi, pe social media. Vă invit să dați click dacă doriți să aflați mai multe informații.

Aici, pe blog, vreau să vă povestesc pe scurt experiența mea cu IPL și LASER – pentru că da, sunt două lucruri diferite, iar eu le-am testat pe ambele.

Epilare Definitiva laser la salonul Charm Beauty din Oradea

Ce fel de epilare definitiva prefer: IPL sau LASER?

Prima mea interacțiune cu epilatul definitiv a fost cu un aparat IPL (Lumină intens pulsată). Trebuie să recunosc că nu a fost tocmai cea mai plăcută experiență pe care am avut-o. Rezultatele cu IPL au fost într-adevăr frumoase și vizibile încă de la bun început, însă era o procedură foarte dureroasă pentru mine. Am făcut aproximativ 8 ședințe de epilare și am scăpat de păr în proporție de 80%. Adevărul este că fiecare ședință era un chin, însă baba suferă la frumusețe, nu? După fiecare ședință părul se rărea și apăreau goluri – loc în care părul nu mai creștea deloc. După finalizarea celor 8 ședințe, urma să fac un tratament de întreținere, o dată sau de două ori pe an.

Ulterior, pentru ședințele de întreținere, am decis să testez tehnologia LASER, care din câte ne povestește Yvette în interviu, este mai avansată. Din punctul meu de vedere, ședințele nu sunt dureroase (comparativ cu IPL), iar rezultatele au fost și mai uimitoare, încă după prima ședință. Am decis așadar să continui cu această procedură pentru tot restul corpului. Credeți-mă când vă spun că e un vis frumos – să renunți definitiv la ceară sau lamă.

Eu continui cu tratamente de întreținere o dată sau de două ori pe an, cum simt nevoia. Sunt extrem de mulțumită de rezultate și recomandarea mea este să alegeți un salon care lucrează cu o tehnologie laser.

Consider că epilatul definitiv este una dintre cele mai bune investiții pe care le putem face în noi. Ne scutește de durere inutilă, timp pierdut lunar la ședințele de epilat clasic, ne scapă de foliculită (dacă sunt probleme de acest gen), pe scurt – ne face viața mai ușoară și mai frumoasă.

Love,
Iulia A.

Recommended Posts
Showing 2 comments
  • Catalina
    Reply

    Si eu tot imi doresc sa apelez la epilare definitiva, chiar mi-am luat si un aparat IPL pentru acasa si tot aman momentul. Sper ca anul acesta sa nu mai aman.
    🙂

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search