In Beauty

Trusa Mea Natura - Review
Diminețile în care mă trezesc cu pachete pe birou, care așteaptă să fie deschise, sunt printre cele mai frumoase. Recent, printre alte pachete frumos așezate, mă aștepta și unul mic și cochet.

L-am deschis primul, pentru că doream din suflet să aflu ce se ascundea în spatele ambalajului frumos și am descoperit un asortiment de 18 eșantioane de produse naturale, certificate BIO, de la Melvita, Phyt’s, Cattier și Gamarde. Ideea minunată pe care au avut-o cei din spatele acestei cutiuțe magice, denumită Trusa Mea Natura, aduce în luna noiembrie un voucher surpriză Melvita care așteaptă să fie testat, la fel ca celelalte eșantioane regăsite în cutiuța drăgălașă.

Nu am apucat să folosesc toate minunățiile pe care le-am descoperit, însă din ce am testat până în prezent nu pot să spun decât că produsele regăsite în Trusa Mea Natura, reprezintă un adevărat răsfăț pentru tenul, părul și trupul meu.

Partea care îmi place cel mai mult la această trusă este faptul că avem posibilitatea de a testa o gamă largă de produse, de la creme matifiante Cattier până la balsam pentru păr Cattier sau loțiune de corp cu argan de la Melvita.

Trebuie să recunosc, însă că datorită acestei truse, am descoperit produse nemaipomenite de care m-am îndrăgostit și pe care trebuie neaparat să le am într-o cantitate mai mare! 🙂

Vă invit să aruncați o privire pe site-ul trusamea.ro unde veți descoperi mai multe sortimente de produse și desigur, informații referitoare la preț.

Așadar, dacă sunteți în căutarea unor produse BIO, vă invit să testați trusa mea și să găsiți acele produse perfecte pentru tenul, părul sau pielea voastră.

Love,

Iulia A.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search