In Fashion, Moda Femei, Noutati

Un motiv de multumire, Ce purtam de Thanksgiving Iulia Andrei Fashion Blog and Choies

Sunt fericită că există o zi oficială a recunoștinței, deși nu sunt de acord cu a-ți arăta recunoștința doar o dată pe an.

Avem atât de multe lucruri pentru care ar trebui să fim mulțumitori, pentru simplul fapt că ne trezim dimineața sau pentru că avem lângă noi o persoană care să ne ofere o îmbrățișare caldă atunci când nu vedem lucrurile pentru care ar trebui să ne bucurăm și să fim mulțumitori. Chiar și în cele mai negre zile din viață, există motive de mulțumire… și asta vă spune o persoană care a trecut printr-o situație extrem de neplăcută.

Ziua recunoștinței este una dintre zilele mele preferate din an tocmai datorită faptului că ne amintește că viața este un cadou, fericirea este un cadou și pentru toate lucrurile trebuie să mulțumim; fie familiei, fie prietenilor, dar cel mai mult lui Dumnezeu.

Așadar, ziua recunoștinței ar trebui să fie o sărbătoare petrecută în sânul celor dragi: alături de familie și prieteni. Fă-le un cadou, dă-le o îmbrățișare, sau dacă e nevoie cere-ți iertare… pentru că viața este prea scurtă pentru a trăi cu resentimente, neiertare și nemulțumire.

Și ajungând la partea fizică a celebrării, Choies ne oferă câteva alternative foarte drăguțe de luat în considerare pentru ținuta noastră cu ocazia Thanksgiving. Mai mult, ne oferă și un ghid simpatic în alegerea articolelor potrivite:

1. „ În drumul tău spre casă poartă ceva călduros!” 

Încâtată și relaxată, pașii mei devin mai ușori în drumul meu spre casă.
Un motiv de multumire, Ce purtam de Thanksgiving Iulia Andrei Fashion Blog and Choies

2. „ Comfortabil și decent. Vei purta aceste piese pentru reuninea cu familia cu ocazia zilei recunoștinței.”

Ziua recunoștinței ne aduce în vizor motivele de mulțumire care de obicei trec neobservate în viața de zi cu zi: precum un cămin care ne asigură comfort și protecție.
Un motiv de multumire, Ce purtam de Thanksgiving Iulia Andrei Fashion Blog and Choies

3. „Vei petrece cu prietenii de ziua recunoștinței? Rochiile sunt necesare!”

Spune-le un cald „mulțumesc” celor pe care îi prețuiești și pe care îi ți strâns legați de inima ta.
Un motiv de multumire, Ce purtam de Thanksgiving Iulia Andrei Fashion Blog and Choies

Vă doresc multă pace și căldură de Ziua Recunoștinței și sper ca această zi să devină un obicei zilnic în casele fiecăruia dintre noi!

Love & hugs,
Iulia A.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search