In Lifestyle

În sfârșit a ajuns la mine celebrul blender Vitamix 5200! Am auzit multe lucruri bune despre acest blender și vreau să împărtășesc cu voi experiența unboxing-ului.

Okok, însă înainte de a deschide coletul (live, pe YouTube) poate vă întrebați cu ce e mai bun acest blender față de alt aparat din aceași familie, având în vedere că prețul este destul de mare comparativ cu alte blendere. Înainte de orice, trebuie să vedem ce specificații are.

Specificații Vitamix 5200:

  • are o putere de 1200 W
  • capacitate 1.9 L
  • 10 trepte de viteză
  • BPA free
  • bol din tritan
  • lame din inox

Poate fi folosit pentru:

  • pasare
  • zdrobire gheață
  • mărunțire
  • supă cremă (lamele brevetate ating viteze suficient de rapide pentru a crea căldură prin frecare, realizând astfel supe creme extrem de gustoase și bineînțeles, fierbinți)

 

Unboxing Blender Vitamix 5200_Iulia Andrei

Găsiți aici blenderul Vitamix 5200

 

Vitamix se numără printre cele mai iubite și de încredere blendere din lume! Datorită existenței de peste jumătate de secol pe piață (apărut în 1949 ), acest aparat este prezent în majoritatea restaurantelor din întreaga lume. De la pregătirea smoothie-urilor gustoase până la supe creme calde, acest blender este aliatul perfect pentru un stil de viață sănătos.

Este intuitiv și ușor de folosit! Vine împreună cu o carte de bucate cu rețete rapide, sănătoase și delicioase! Le-am încercat deja aproape pe toate și sunt extrem de încântată de rezultate!

Adevărul este că, din punctul meu de vedere, acest blender nu se poate compara cu alte modele pe care le-am avut eu până acum. Smoothie-urile sunt cremoase, iar humusul făcut acasă cu acest blender este extrem de gustos! Datorită treptelor variate de viteză, puteți obține orice textură aveți nevoie: de la piure până la texturi crunchy. Este recomandat și pentru pregătirea meselor pentru copilași!

Se curăță destul de ușor: după ce ai terminat de preparat, umpli bolul cu apă călduță și puțin detergent de spălat vasele. Dai aparatul la viteză maximă și în câteva secunde este curat. Mai mult decât atât, blenderul este realizat din materiale de înaltă calitate care rezistă peste ani.

Cu siguranță voi reveni cu idei de retețe sănătoase realizate cu ajutorul acestui blender minune!

Love,
Iulia A.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search