In Beauty

De curând am trecut la par scurt! Gen super scurt, cum nu l-am mai avut vreodată. Sunt o tipă căreia îi plac schimbările, drept urmare părul scurt a părut cea mai bună idee la momentul respectiv.

A fost o decizie bună și aplaudată de mulți dintre voi (cei care mă urmăriți și pe rețelele de socializare). O decizie care deși credeam că îmi va ușura viața, a complicat-o puțin, însă totul e sub control.

Adevărul este că îmi place să fac schimbări drastice și peste noapte, sunt așadar un om am schimbărilor, un om care se satură prea repede de… aproape orice.

Unboxing EXTENSII de PAR - prima impresie

Și pentru că îmi plac schimbările și vreau să mai am par pe cap și peste 30 de ani, cei de la Irresistible Me mi-au sărit în ajutor. Extensiile de par sunt cea mai bună și sigură variantă atunci când vrei să treci de la păr scurt la păr lung sau atunci când vrei doar să adaugi puțin volum.

Eu am avut multe experiențe cu extensiile de par și vă spun drept că e lucru mare să găsiți extensii de calitate, la preț bun și care să facă shipping și în România. Irresistible Me este un magazin online care ne pune la dispoziție o gamă largă de extensii de par, de bună calitate, ușor de cumpărat și cu shipping oriunde în lume.

Eu mi-am comandat nuanța #613 Royal Platinum Blonde, de 20”, 260 grame. Acestea mi-au fost livrate acasă în aproximativ 10 zile (asta pentru că nu erau în stoc), însă în funcție de comandă se poate să ajungă chiar și mai repede.

Unboxing EXTENSII de PAR - prima impresie

Vă povestesc în noul clip despre cum mi se par ca și calitate, grosime, cum se potrivesc cu nuanța părului meu, așa că vă invit să dați play!

Menționez faptul că dacă doriți un plus de volum pentru par, puteți opta și pentru o singură bucată (cea cu 4 clipsuri – cea mai groasă extensie), nefiind necesar să achiziționați un set întreg de extensii.

Personal sunt super încântată de noile extensii și mă bucur și mai tare datorită faptului că se potrivesc perfect cu nuanța părului meu!

Vă invit pe irresistibleme.com pentru mai multe informații si de asemenea sa urmariti acest ghid video care va ajuta sa alegeti culoarea potrivita: https://youtu.be/bUuuGX5KOmk

Totodata aveti 20% reducere la prima comanda daca folositi codul GET20OFF.

Love,
Iulia A.

Recommended Posts
Comments
  • Mihaela
    Reply

    Pana acum am fost destul de reticenta in ceea ce priveste extensiile de par (cu toate ca imi place foarte mult idea), asta si pentru ca am dat pana acum peste produse de o calitate mai slaba si nu imi placeau nici ca textura si nici cum se prindeau. Produsul pe care il prezinti pare de incredere (am vazut fi filmuletul lor si pare oau) si chiar am sa le incerc, merg pe mana ta 🙂

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search