UNDE MANANC SANATOS SI GUSTOS?

Salad Box Oradea Republicii este una dintre locațiile mele preferate atunci când vine vorba despre mâncare sănătoasă, gustoasă și fără să pierd prea mult timp.

Știți deja că sunt adepta stilului de viață sănătos și încerc pe cât de mult posibil să am o dietă echilibrată, iar atunci când toată ziua sunt pe fugă și nu am timp să stau în bucătărie pentru a pregăti mese sănătoase, Salad Box Oradea Republicii este locația la care apelez cu cea mai mare încredere!

De cele mai multe ori nici nu e nevoie să merg la locație, pentru că cei de la Salad Box – Republicii, fac livrări la domiciliu, la birou, sau oriunde ai fi și ai poftă de o salată buuună în orice moment al zilei!

Interior Salad box Oradea Republicii - Iulia Andrei

Unde mananc sanatos si gustos? - Salad Box Oradea Republicii

De ce iubesc Salad Box Oradea Republicii?

Sunt multe motive pentru care aleg să mănânc aici. Printre cele mai importante e faptul că există o gamă largă de salate care mai de care mai gustoase, și mai mult decât atât, am libertatea de a-mi „prepara” singură salata, cu ingredientele mereu proaspete! Ai poftă de o salată dulce cu legume și fructe? Încearcă salata Vitamine – e una dintre preferatele mele!

Logo luminat la Salad Box Oradea Republicii

Fresh Food Salad Box

Salata Vitamine la Salad Box

Motto Salad Box Republicii

Smoothies la Salad Box din Oradea – Republicii

Smoothie-urile sunt prea bune, iar deserturile sau gustările de dimineață sunt la fel de delicioase! Smoothie-ul meu preferat e cel verde, nu plec niciodată din local fără un smoothie la pachet – e the best! Cine zicea că mâncarea sănătoasă nu e gustoasă, trebuie să treacă neaparat pe la Salad Box din Oradea strada Republicii.

Drink Green smoothie la Salad Box - Iulia Andrei

Smoothie verde fresh la Salad Box Oradea

Iulia Andrei cu un smoothie sanatos

Ingredientele sunt aduse în fiecare dimineața, localul e mereu curat, iar personalul foarte amabil! Câteva dintre aspectele care au plasat acest local, în scurt timp,  în topul preferințelor mele!

Un alt motiv pentru care aleg Salad Box de pe strada Republicii este locația – centrală, accesibilă, în cea mai frumoasă zonă din oraș.

Ingrediente Proaspete la Salad Box Oradea Republicii

Iulia Andrei la Salad Box Republicii Oradea

Salad Box strada Republicii - Smoothie plin de vitamine

Trebuie să vă spun că pentru mine contează mult cum se prezintă localul în care urmează să iau masa: dacă are un design plăcut, dacă este curățenie, dacă produsele din vitrină arată bine și bineînțeles, dacă mâncarea este bună. Dacă doar mâncarea este în regulă, iar localul lasă de dorit… cu siguranță nu mă voi întoarce în acel loc.

Fatada Salad Box Republicii cu logo

Salata delicioasa si sanatoasa - Salad Box Oradea Republicii

Smoothie delicios la Salad Box

Nu știu dacă putem vorbi despre o experiență minunată cu un local dacă acesta nu reunește toate punctele enumerate mai sus… pentru mine cel puțin, atunci când vorbim despre mâncare, e important să fie toate aceste puncte bifate.

Table Top view - Pranz la Salad Box Oradea Republicii

Nu obișnuiesc să vorbesc în articolele mele despre multe subiecte diferite de modă & beauty, însă consider că alimentația joacă un rol extrem de important în viața noastră, motiv pentru care sfatul meu pentru voi este să fiți atenți la ce consumați. Pe lângă sănătate, vine vara și trebuie să ne ocupăm și de frumusețe… puțină mișcare și mâncarea sănătoasă fac echipă bună, iar rezultatele sigur nu vor întârzia să apară, vă spun din experiență!

Unde mananc sanatos si gustos in Oradea

Shake de fructe in Oradea

Intrare Salad Box Oradea Republicii

Salad Box din Oradea – Republicii este o afacere deținută de către o familie orădeană dedicată 100% brandului Salad Box, iar acest lucru se simte și se vede. Sunt convinsă că dacă sunteți din Oradea și ați trecut pe la Salad Box din centru, știți despre ce vorbesc… iar cei care încă nu ați ajuns, vă recomand cu mare drag să le faceți o vizită.

Locatie Salad Box Oradea

Unde mananc sanatos si gustos? - Salad Box Oradea Republicii

Au ieșit niște poze frumoase la Salad Box Oradea Republicii și abia aștept să se deschidă terasa! Serile de vara petrecute pe terasa din centru savurând un smoothie delicios sunt preferatele mele!

Love,
Iulia A.

Recommended Posts
Showing 2 comments

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search