VACANTA IN TURCIA, UNDE AM STAT, CE AM VIZITAT

Turcia este o destinație perfectă pentru vacanta de vară! Anul acesta am avut ocazia să vizitez câteva dintre cele mai frumoase locuri și resorturi din Turcia, Antalya, motiv pentru care vreau să împărtășesc cu voi experiența mea: unde am stat, ce am vizitat, cum a fost totul și dacă se merită să ne petrecem vacanța în Turcia.

În primul rând, trebuie să vă spun că doar aproximativ 2 ore ne despart de luxoasa destinație – puteți  găsi zboruri din multe puncte ale țării, fie că sunteți din Oradea, Cluj, Suceava sau București!

Anul acesta a fost prima dată când am ajuns în Turcia și recunosc că nu am știut exact la ce să mă aștept, însă odată ajunsă la resort, toate așteptările și închipuirile mele au fost depășite, pe toate planurile.

Vacanta in TURCIA, unde am stat, ce am vizitat

Vacanta in TURCIA, unde am stat, ce am vizitat

Unde am stat in Turcia?

Rixos Premium Belek *****

Primul resort turcesc pe care l-am vizitat și în care am petrecut 3 nopți a fost Rixos Premium Belek. Un resort impresionant, imens! Acel gen de hotel în care ai nevoie de o hartă, haha. Trebuie să mărturisesc că acesta a fost unul dintre resorturile mele favorite – cel mai probabil m-aș întoarce aici.

Camerele sunt moderne, spațioase și foarte curate! Baia mi-a plăcut în mod deosebit, are o cabină de duș imensă, iar designul este simplu, modern și fresh. Resortul, așa cum am spus, este uriaș: include o parte unde sunt situate vilele (cu acces la piscină direct din cameră), hotelul propriu zis și multe zone de relaxare, piscine cât curpinde și snack bars pe plajă.

Resortul are ieșire la mare, iar pe partea de entertainment, se organizează în fiecare seară spectacole în aer liber și petreceri. E un resort potrivit atât pentru familiile care vin cu copii, cât și pentru cei care doresc să îmbine relaxarea cu distracția – aici avem parte de toate!

Mâncarea a fost absolut delicioasă!… uite așa am venit cu vreo 2-3 kg în plus. N-ai cum altfel!

Vacanta in TURCIA, unde am stat, ce am vizitat

Vacanta in TURCIA, unde am stat, ce am vizitat

 Susesi Luxury Resort *****

Susesi Luxury Resort a fost casa noastră pentru 4 nopți și este la fel de frumos și de impresionant precum Rixos. Camerele merg pe un design clasic, sunt spațioase și foarte curate! Consider că și aici ai nevoie de o hartă, pentru că este uriaș – ai nevoie de măcar două zile să ajungi din prima la camera ta, haha.

Serviciile sunt de nota 10* și mâncarea este extrem de gustoasă și variată! Și acest resort are ieșire la mare, iar plaja este tare frumoasă: nisip fin, alb, intrare lină în mare și o mare liniștită și curată.

Centrul orașului Belek este la maxim 10 minute de hotel. Puteți lua un taxi (aproximativ 5 euro pe cursă) care vă lasă direct în inima bazarului – iar de acolo vă urez spor la negociat!

Ambele resorturi au fost grozave, așa că indiferent ce ați alege, sigur nu veți regreta!

Vacanta in TURCIA, unde am stat, ce am vizitat

Vacanta in TURCIA, unde am stat, ce am vizitat

Ce am vizitat în Turcia

Katre Day Spa Hamam

Nu ai cum să treci prin Turcia și să nu mergi la Hamam! Hamamul este un simbol al tradițiilor și obiceiurilor turcești. Acest ritual include: sauna cu abur, sauna uscată, urmată de o baie rece și un masaj pe cinste. Desigur, la fața locului veți descoperi că puteți face tot felul de masaje, se pot aplica tot felul de măști și așa mai departe.

Cu alte cuvinte, a fost o experiență super interesantă și relaxanță – vă recomand să o încercați!

Vacanta in TURCIA, unde am stat, ce am vizitat

Vacanta in TURCIA, unde am stat, ce am vizitat

 Orașul Antalya

Aceste resorturi despre care am povestit în rândurile de mai sus nu sunt în orașul Antalya. Centrul orașului Antalya este la aproximativ 40 de minute de mers cu mașina. Aici veți descoperi peisaje de vis, arhitectura specifică și să nu uităm de renumitele bazaruri. Vă recomand să încercați neaparat rahatul turcesc – e genial!

VACANTA IN TURCIA, UNDE AM STAT, CE AM VIZITAT

Vacanta in TURCIA, unde am stat, ce am vizitat

The Land of Legends

Cea mai frumoasa experiență, atât pentru copii cât și pentru cei mari! The Land of Legends este un resort care are un parc de distracții grozav – de la roller coasters care îți opresc respirația la spectacole cu delfinii și jocuri de tot felul.

Puteți opta pentru cazare aici sau puteți lua bilet pe zi, însă orice ați face, nu ratați acest loc – e super fun!

Alte activități ar mai fi: o plimbare cu yachtul, vizita insula Sobolanilor, insula țestoaselor, vizita orașul Side, ruinele Aspendos.

Vacanta in TURCIA, unde am stat, ce am vizitat

Vacanta in TURCIA, unde am stat, ce am vizitat

În concluzie, Turcia este o destinație cu de toate: avem parte de servicii de lux, răsfăț la superlativ, dar dacă suntem amatori de plimbări și activități, avem ce face. Din punctul meu de vedere, Turcia merită toți banii și este într-adevăr o destinație perfectă pentru vacanță! Este potrivită atât pentru cei care caută un sejur de relaxare, cât și pentru cei dornici să descopere culturi noi!

Mulțumesc echipei Need Tour pentru aceasta oportunitate de a vizita Turcia! A fost o săptămână de vis și datorită oamenilor frumoși care au avut grijă să nu ne lipsească nimic! Mă bucur enom că am avut ocazia să cunosc familia mare și frumoasă, Need Tour!

Love,
Iulia A.

Recommended Posts
Showing 5 comments
 • on Facebook
  Reply

  Superb,un loc ideal.

 • on Facebook
  Reply

  Intr-adevar superb! 😀❤️😀

 • on Facebook
  Reply

  Te frige apa

 • on Facebook
  Reply

  Buna! In ce locatie esti in ultimele doua poze ? 🙂

 • Cîșlariu Mădălina
  Reply

  cam cât ar ajunge a astfel de vacanță 😁 mult te pup este superbă

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search