Vedere perfecta cu Hoya Vision + GIVEAWAY

O vedere perfecta este unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care le-am primit de la viata. Din nefericire, insa, in multe cazuri, lucrurile nu sunt perfecte.

Spre exemplu, eu am inceput sa observ dificultati in vedere prin clasa a VII-a, moment in care am si decis ca e timpul sa consult un medic oftalmolog. In acel moment am aflat ca am o miopie care trebuie tratata, iar de atunci sunt dependenta de ochelarii de vedere.

Un lucru pe care l-am invatat de-a lungul anilor in care am consultat o multime de medici si am testat o varietate de branduri de lentile, este ca e extrem de important sa apelam la profesionisti: de la medicul si clinica la care efectuam consultul, pana la alegerea celor mai calitative lentile pentru ochii nostri.

Calitatea deplina am intalnit-o in gama de produse Hoya Vision si mi-am dat seama ca reprezinta una dintre cele mai bune alegeri.

In Romania sunt o multime de parteneri Hoya cu specialisti avizati ce ne pun la dispozitie o gama de lentile de ultima generatie. Ultimele trenduri le putem descoperi zilnic si pe canalul Hoya Lens Romania.  De la lentile monofocale, lentile progresive, lentile pentru interior sau lentile speciale pana la lentile reactive la lumina si lentile antireflex avem toate sansele sa gasim perechea potrivita pentru noi.

Vedere-perfecta-cu-Hoya-Vision_Iulia-Andrei

Vedere-perfecta-cu-Hoya-Vision_Iulia-Andrei

De curand, am facut o schimbare a ochelarilor si am ales lentilele anti-reflex de la Hoya, care au practic cel mai durabil tratament din aceasta categorie. Ce imi place cel mai mult la aceste lentile este faptul ca imi pastrez vederea clara si relaxata, indiferent de conditiile meteo de afara, indiferent de cat de puternic e soarele sau lumina. Stiti senzatia aceea de a inchide ochii la lumina puternica? Ei bine, credeti-ma ca am scapat definitiv de aceasta.

Cum vara aproape a venit, zi de zi ne expunem ochii la lumina din ce in ce mai puternica.

Lentilele anti-reflex de la Hoya au si o protectie ridicata impotriva zgarieturilor accidentale. Atunci cand esti purtator permanent de ochelari, credeti-ma ca astfel de accidente se intampla mai tot timpul, indiferent de cat de multa grija am avea.

Sunt foarte usor de curatat datorita straturilor rezistente la apa, grasime, murdarie si praf. Nu stiu cum sunteti voi, dar eu atunci cand am ochelarii murdari, am impresia ca nu mai vad nimic clar si ca ma deranjeaza aceasta murdarie. Insa, cu noile lentile de la Hoya, am scapat de aceasta senzatie si nu mai stau toata ziua sa imi curat ochelarii.

Si pentru ca lumea e minunata, iar o vedere perfecta este esentiala pentru a descoperi toate minunatiile din jurul nostru, alaturi de cei de la Hoya Vision dorim sa facem cadou, unui norocos, o pereche de Ochelari Yuniku cu lentile Monofocale Hoya Hilux Eynoa 1.67 Hi-Vision LongLife.

Yuniku sunt primii ochelari din lume printati 3D conform fizionomiei fiecarui client. Disponibil in mai multe colectii, Yuniku este creat pe baza nevoilor si fizionomiei fiecarui client. Yuniku presupune o scanare a fetei si stabilirea punctelor de sustinere a ochelarilor si fixarea vederii. Dupa ce sunt stabilite aceste detalii, clientul isi alege rama. Aceasta rama se adapteaza apoi pe dimensiunile fetei fiecarui client si este comandata conform acestei scanari.

Yuniku pune in prim plan vederea si sunt unici, la fel ca fiecare dintre noi, deoarece  avem nevoi vizuale diferite.

Impreuna cu Hi-Vision LongLife, care este cel mai durabil tratament antireflex pe care Hoya il ofera, si ochelarii Yuniku, veti avea parte de o vedere perfecta.

GIVEAWAY

Ce trebuie să faceți pentru a vă înscrie în cursa pentru a câștiga o pereche de ochelari?

1. Follow contului de Instagram  Hoya Vision Romania și Iulia Andrei

2. Tag unui prieten la această fotografie

*concursul are loc doar pe platforma Instagram
**perioada de desfasurare este 11.06.2019  – 18.06.2019

***premiul se ridica din Oradea

Va urez mult succes!

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search