In Diverse, Noutati

Wishlist de BLACK FRIDAY_Iulia Andrei

Luna noiembrie este preferata mea din două mari motive: BLACK FRIDAY și ziua mea. S-au potrivit de minune ambele în aceași perioadă pentru că uite așa mă scap de bani cât ai clipi… și desigur, achiziționez produsele la cele mai bune prețuri.

În caz că aveți și voi bani de dat și nu știți pe ce să-i consumați, vă fac o listă mai jos cu produse pe care mi le doresc eu de Black Friday – chestii pe care urmează să mi le fac singură cadou, haha. (Desigur, vedem pe ce reușesc să pun mâna, pentru că de multe ori mi s-au „furat” din coșul virtual de oameni mai hotărâți decât mine, haha!)

Wishlist de BLACK FRIDAY_Iulia Andrei

Wishlist de BLACK FRIDAY_Iulia Andrei

Wishlist de BLACK FRIDAY_Iulia Andrei

Black Friday la accesorii & cadouri

 • Un cadou pentru EL – mă gândesc la un ceas interesant și am găsit câteva modele frumoase pe Daniel Wellington. Totodată, am o reducere de 10% pentru voi, dacă utilizați codul „IULIA”.
 • Un cadou pentru mine – o geanta, clar! Niciodată nu sunt destule, iar în această perioada sunt niste reduceri grozave!
 • Ochelari de soare – pentru voi… sau dacă doriți să faceți un cadou frumos. Să știți că am pentru voi un cupon aditional de 20% REDUCERE de black friday pe site-ul Eyerim „Iulia20” care se poate aplica si la produsele deja reduse.

*cuponul este valabil până duminică, 17.11.2019.

Wishlist de BLACK FRIDAY_Iulia Andrei

Wishlist de BLACK FRIDAY_Iulia Andrei

Wishlist de BLACK FRIDAY_Iulia Andrei

Black Friday la produse pentru casa

 • Aparat de calcat vertical – am auzit ca sunt super practice si am de ceva vreme unul de acest fel pe wishlist.
 • Niște cărți interesante, aici vă las pe voi să vă alegeți care sunt exact pe gustul vostru. Vine vacanța de iarnă și e o carte bună este pe lista mea de must-do
 • Uscator de rufe – pe lista mea de muultă vreme. Sper ca de Black Friday să prind o reducere frumoasă la un uscător de rufe.

Wishlist de BLACK FRIDAY_Iulia Andrei

Wishlist de BLACK FRIDAY_Iulia Andrei

Wishlist de BLACK FRIDAY_Iulia Andrei

Black Friday la produse de ingrijire & beauty

 • Uleiul de păr de la Moroccanoil –  fără dar și poate cel mai bun ulei pe care l-am folosit pentru părul meu blond și deshidratat.
 • Tratamentul de păr Olaplex numărul 3 – un produs care mi-a salvat părul, motiv pentru care mă asigur că am stocuri cu acest produs – Doamne păzește să rămân fără el, haha.
 • Parfum Marc Jacobs – unul dintre parfumurile mele preferate. De data aceasta plănuiesc să îl dăruiesc de Crăciun, însă cu ocazia Black Friday prind un preț excelent, așa că nu voi sta pe gânduri.

În mare cam acestea sunt lucrurile pe care le urmăresc de black friday. Le-am adăugat în wishlist și vedem pe ce apuc să pun mâna.

Recunosc că sunt o pradă a consumerismului și aștept cu mare nerăbdare zile de reduceri uriașe… pentru că… de ce să nu facem puțin smart shopping, nu?

Voi ce aveți în wishlist?

Spor la shopping și succes să puneți mâna pe ce vă doriți!

Love,
Iulia A.

Recommended Posts
Comments
 • Ana
  Reply

  Multumesc mult pentru recomandari 🙂 Eu am in wishlist o pereche de cizme dragute marca Tommy si ceva obiecte de casa, o pilota Bruri de la Jysk si cateva nimicuri de la Ikea 😀

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search