In Fashion, Moda Femei

Zapada in Martie ?!

Cam asta a fost reacția mea zilele trecute când m-am trezit cu zapadă… în Martie!

Culmea e că deja aproape că mi-am pregătit garderoba pentru noul sezon, am renunțat la gecile groase, la puloverele tricotate, cizme și toate aceste minuni de care deja sunt sătulă. Mi-am scos tenișii, rochițele cu imprimeu floral și ochelarii de soare. Psihic sunt pregătită pentru căldură demult… încă de când a început să fie iarnă, haha.

Zapada in Martie ?!

Trebuie să mărturisesc că nu iubesc deloc frigul. Învăț să-l tolerez, dar nu îl voi iubi niciodată. Pur și simplu layering-ul și toate toate materialele groase nu sunt pentru mine, detest faptul că TREBUIE să mă îmbrac gros. În ceea ce privește zăpada, o admir câteva zile – 2,3 și mi-e destul pentru încă un an.

Zapada in Martie ?!

Să ne înțelegem, zăpada o admir în luna Decembrie – de Crăciun… în rest, nu pot să spun să o primesc cu bucurie. Dar, dacă ar fi după mine, ar fi primăvară 365 de zile pe an, fără ploi, zăpadă și ger. Doar Martie, soare, flori, temparaturi rezonabile și păsări pe cerul abastru curat.

Revenind totuși la realitate… mi-am dat seama că nu prea e nimic de făcut cu zapada asta târzie, așa că între a petrece toate zilele închisă în casă, am ales să ies la o plimbare prin parc. Recunosc că nu a fost atât de rău pe cum părea din casă. Pentru câteva minute chiar am uitat că e luna martie și m-am bucurat de zăpadă.

Zapada in Martie ?!

Mi-am scos hainele groase din fundul garderobei și am profitat de ultima (SPER!!) zăpadă din acest an. Am făcut niște fotografii pentru că fie că îmi place, fie că nu, orașul arată mult mai frumos acoperit de pătura albă curată și proaspătă de zăpadă. Am vrut să-ș imortalizăm așa, pentru că în curând albul frumos va deveni un gri murdar și inestetic…

Zapada in Martie ?!

Am purtat o blănița artificială roz, un pulover super gros tricotat și o pereche de jeansi basic – o ținută la care apelez zilnic. Blugii și puloverele tricotate au dominat ținutele mele din sezonul rece… așa că abia aștept ca temperaturile să îmi permită să port și altceva, nu doar tricotaje și geci pufoase.

Blanita (similar) | Jeans (similar) | Pulover (similar)

Zapada in Martie ?!

Așadar, hang in there, vine și primăvara, într-un final! Până atunci zic să ne bucurăm de zăpadă… până nu se transformă în noroi.

Love,
Iulia A.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search