In Fashion, Moda Femei

Cum ne imbracam la inceput de primavara

Primăvara este un anotimp care ne permite să combinăm hainele ușoare de vară cu sacouri, gecuțe de piele și dresuri inedite. Avem libertatea de a purta materiale fluide precum voalul în combinație cu materiale rigide precum pielea sau catifeaua.

Cel mai mult îmi place faptul că dispunem de gamă largă de posibilități în ceea ce privește vestimentația de primăvară. Nu renunțăm atât de ușor la ciorăpei sau colanți și nici nu ne terorizează caniculă obligându-ne să purtăm doar șlapi și costume de baie (lucru bun dacă suntem la mare sau la piscină).

Așadar propun să începem curățenia de primăvară cu șifonierul nostru. Primul lucru pe care trebuie să facem este să scăpăm de fâșurile groase și care ocupă atât de mult loc, de bluzele tricotate extrem de călduroase pe care le foloseam doar in mijlocul iernii și așa mai departe. Totuși să nu le abandonăm într-un colț întunecat al dulapului pe toate. Unele piese de iarnă, gen sfeterașele tricotate trebuie păstrate încă puțin. Trebuie să profităm de orice grad și să ne jucăm cu piesele vestimentare diferite. Un paltonaș tricotat sau dintr-un material mai subțire vine foarte bine în locul unui fâș gros, iar o pereche de cizme lungi se potrivesc de minune cu rochița din voal cu imprimeu floral.

Deci pentru o ținută de primăvară reușită ai nevoie de:

– cardigan
– geacă de piele în nuanțe pastelate
– dresuri colorate, cu modele sau simple
– rochițe din materiale fluide gen voal sau alte materiale ușoare gen bumbac
– tricoturi (sfetere sau bluze)
– cizmele de iarnă neîmblănite
– sacouri     

Gata cu vorba, hai să vedem imaginile! Însă, înainte de asta vă provoc să scoate-ți din monotonie ținutele voastre, optând pentru niște piese colorate, inedite și să faceți din alegerea articolelor vestimentare o joacă, o creație pentru că în asta constă de fapt farmecul, alegerea unei ținute reușite este o artă.

spring colorful
spr3
Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search