In Fashion, Moda Femei

Tinuta lejera de vara

Tinuta lejera de vara

 Fusta midi | Top alb | Sandale – Bershka

O tinuta lejera de vara, din punctul meu de vedere, conține în primul rând articole vestimentare din materiale ușoare și confortabile: bumbacul, inul.
În zilele toride de vara, încerc să evit materialele groase care nu lasă pielea să respire. Mizez pe articole din materiale de calitate, ușoare, în culori deschise și croiuri lejere.

Tinuta lejera de vara

Tinuta lejera de vara

Ținuta pe care o port în fotografii poate fi o sugestie potrivită și pentru un outfit de vacanță. Fusta midi, dintr-un material lejer și confortabil poate fi purtată în numeroase combinații: de la sandale joase, la o pereche de sandale cu toc cui sau o pereche de pantofi sport. Accentuează talia și gleznele, un croi care avantanjează mai multe tipuri de siluetă: clepsidră, pară, dreptunghiulară.

Pentru a accentua și mai tare talia, am ales un top crop basic alb, care lasă câțiva cm din talie la vedere, însă poate fi înlocuit o un tricou clasic sau o cămașă slim.

Tinuta lejera de vara

Tinuta lejera de vara

Din punctul meu de vedere, pantofii sport ar fi reprezentat o alegere la fel de bună, însă am ales o pereche de sandale cu platformă pentru a câștiga vizual cel puțin, câțiva cm în plus în înălțime – un truc care alungește vizual silueta și o subțiază.

Pentru a duce și mai mult ținuta în atmosfera de vacanța la mare, am optat pentru o pălărie din paie pe care am cumpărat-o de la un târg – achiziția lunii! Câteva lănțișoare aurii, un ruj roșu și o geantă hand made și sunt pregătită de vacanță!

Trebuie să recunosc că de curând am descoperit că îmi plac fustele midi – nu știu din ce cauză nu le consideram potrivite cu stilul meu vestimentar. Una dintre combinațiile preferate ale sezonul este chiar fusta midi și crop top-urile, plus o pereche de pantofi sport și câteva accesorii rock.

Dacă vă place fusta mea, o puteți găsi pe site vip.com, iar la o comandă de peste $50 primiți o reducere de 5% dacă utilizați codul ”IULIA1112”.

Love,
Iulia A.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search