In Noutati

Electric Castle, unul dintre cele mai așteptate festivaluri de muzică din România, anunță o ediție de-a dreptul epică pentru 2024. Festivalul, ajuns la a 10-a ediție, promite să fie un adevărat paradis pentru iubitorii de rock și trip-hop, avându-i ca headlineri pe legendarele trupe Massive Attack, Bring Me The Horizon și Queens of The Stone Age.

Electric Castle 2024

Massive Attack, pionierii trip-hop-ului, sunt cunoscuți pentru influența lor uriașă în muzică și artele vizuale. Prezența lor la Electric Castle reprezintă o oportunitate unică pentru fanii din România de a experimenta live piese iconice precum “Teardrop”, “Angel” sau “Unfinished Sympathy”.

Bring Me The Horizon, cunoscuți pentru energia lor debordantă și stilul unic, vor cuceri scena principală cu un nou album și un sound proaspăt. Queens of The Stone Age, la prima lor vizită în România, promit un spectacol memorabil, trecând prin toate perioadele carierei lor impresionante.

Bring me the Horizon

Dar lista artiștilor nu se oprește aici. Alături de aceste nume mari, Electric Castle aduce și alte prezențe de top precum Chase and Status (live), Marc Rebillet, Nina Kraviz, Bonobo, Dj Shadow, Sleaford Mods și mulți alții. Un invitat surpriză, nimeni altul decât Shaquille O’Neal, cunoscut și ca DJ Diesel, va aduce o energie unică festivalului.

Electric Castle 2024 va fi locul unde diverse genuri muzicale se întâlnesc, de la trip-hop la drum and bass, de la house la techno, promițând o experiență audiovizuală de neuitat. Un aspect deosebit al acestei ediții este prezența feminină puternică în line-up, cu artiști precum Kenya Grace și Jayda G, aceasta din urmă fiind recunoscută pentru remix-urile sale pentru Taylor Swift sau Dua Lipa.

Electric castle Editia 10 2024

Biletele sunt disponibile la un preț special de 119 Euro până pe 20 decembrie, oferind fanilor șansa de a experimenta un festival unic la un preț accesibil. Pe lângă muzică, festivalul oferă și o gamă largă de opțiuni de cazare, inclusiv camping, toate informațiile fiind disponibile pe site-ul oficial www.electriccastle.ro.

Electric Castle 2024 promite să fie mai mult decât un festival; va fi o celebrare a muzicii, a culturii și a comunității. Pregătiți-vă pentru o experiență de neuitat, cu sunete care vă vor răsuna în inimă mult timp după ce luminile scenei se vor stinge.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search