In Fashion, Moda Femei

Se întoarce la  noi unul dintre anotimpurile mele preferate: toamna!

Iubesc anotimpurile de tranziție, în special toamna. Unul dintre motivele de baza, este faptul că după un anotimp canicular în care hainele sumare au predominat (cu toate că iubesc vara și ador să mă imbrac cât mai sumar și colorat) , abia aștept să îmi pot purta botinele, gecuța de piele, sacoul achiziționat la reduceri, pe care nu am apucat să-l port și lista poate continua.

Toamna, moda își schimbă prefața, din nou. Vitrinele ne atrag cu cele mai noi și reușite  modele în materie de vestimentație. Deși o afacere foarte bună este să iei hainele la reduceri, niciodată nu mă pot abține din a-mi cumpăra cel puțin o pereche de pantofi din noua colecție (obsesia mea de anul acesta fiind pantofii cu toc).

Nu am să vă țin prelegeri despre ce se poartă toamna aceasta, pentru că sunt absolut convinsă că majoritatea știți, iar tendințele  nu sunt atât de importante. Consider că, se poartă ce-ți vine ție bine. Mai mult, o să discutăm despre niște piese vestimentare pe care eu le îndrăgesc  și pe baza cărora o să-mi construiesc viitoarele ținute de toamnă.

Despre geaca de piele, știți cu toți… încă de anul trecut a fost la mare căutare. Eu mi-am achiziționat una colorată, turcoaz, preferata mea. O pot asorta ușor, mai ales cu niște piese vestimentare în tonuri mai reci. Desigur, nici geaca neagră din piele nu este de aruncat. Am văzut o groază de modele superbe. Toamna asta țintele metalice rămân în vogă. Aplicate pe mai orice, de la o simplă cămașă până la pantofiorii rafinați cu toc cui. Și aici ajungem la pantofi.. un subiect  pe baza căruia putem discuta mult.

Pantofii cu toc m-au cucerit vara asta și le rămân fidelă și-n sezonul următor. Deși platforma rămâne în trend, favoriții mei vor fi mereu pantofii cu toc cui.. negri sau roșii în special. Tind să cred că pantoful cui oferă o anumită ținută mai aparte piciorului. Dar, desigur, e musai să fie adecvați situației. Am eu în minte niște ținute așa mai glamour rock pe care abia aștept să le îmbrac, de îndată ce vremea îmi permite.

Nu știu despre voi, dar iubesc începutul unui nou sezon. Îmi place la nebunie să-mi rearanjez pantofii și mai ales să-i scot pe cei de toamnă din fundul dulapului. Tot timpul descopăr noi perechi pe care nu i-am purtat destul, sau pe care, poate, anul trecut nu i-am îndrăgit îndeajuns. La fel e și cu așa-numita curățenie de toamnă. E foarte benefică pentru stilul nostru, în sensul că redescoperim haine ce sunt din nou la modă și pe care le-am preferat, în trecut.

Probabil într-un articol viitor, dacă timpul îmi va permite, voi vorbi practic despre restaurarea unor articole vestimentare  și implicit reorganizarea hainelor în dulap.

Pe scurt pentru mine așa arată tendințe F/W 2012: piele, ținte, rochii, sacouri, pantofi cu toc și multe, multe accesorii.

Mai jos aveți niște poze cu niște ținute care mi-au plăcut foarte mult și un intro by Stylein Catwalk F/W 2012, dacă tot am intrat în subiect.

Vizionare plăcută și ținute inspirate, vă doresc!

STYLEIN CATWALK F/W 2012 INTRO FILM from Stylein on Vimeo.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search