In Fashion, Lifestyle, Moda Femei, Travel

La muuulți ani dragi prieteni!!

Noi am decis să încheiem anul 2016 cu o tură sănătoasă de shopping in Vienna, urmând să sărbătorim intrarea în noul an în Praga. Vă promit că o să vă povestesc în detaliu despre călătoria la Praga și despre cum am petrecut de Revelion, în următorul articol… și vlog.

Azi însă, vreau să vă povestesc puțin despre sesiunea mult așteptată de shopping. Voiam să mergem strategic la shopping, pentru că știam că urmează reduceri masive în aproape toate magazinele și pentru că încă mai avem multe de cumpărat pentru casă am zis că ar fi grozav să facem smart shopping – nu de alta dar sunt extrem de scumpe toate decorațiunile pentru casă și mă bucur enorm când găsesc ceva la reducere.

Shopping in Vienna

Am oprit așadar la SCS, la Ikea și firește că de acolo niciodată nu ieșim cu mâna goală, deși nu am găsit reduceri la nici un produs pe care l-am preferat noi. Drept e că nici nu ne-a mai păsat dacă e redus sau nu produsul, pentru că în Ikea găsim mai tot timpul obiectele care se potrivesc cel mai bine în casa noastră, așa că nu stăm prea mult pe gânduri.

După ce aproape am umplut portbagajul cu produse de la Ikea, am dat o tură și prin Zara Home unde reducerile nu erau deloc prea atrăgătoare. Cam așa a fost situația și în restul magazinelor de haine. Nu știu ce s-a întâmplat de data aceasta însă, în afară de o pereche de jeansi nu am găsit nimic demn de dus acasă.

Ori am ajuns prea târziu, ori nu știu ce a fost, însă ce găseam pe placul meu nu mai era măsura disponibilă. Așa se face că pentru prima oară nu mi-am cheltuit toți banii pe haine, haha.

Shopping in Vienna

După ce am luat la pas tot mall-ul, a  doua zis am decis să testăm și magazinele de pe Mariahilferstrasse. Am găsit câteva magazine super mișto pentru casă, însă la capitolul haine am rămas cu același gust amar.

Ei, nu e problemă, urma oricum o excursie în Praga și a fost în regulă să merg cu bani în plus, i-am cheltuit pe distracție și e deal bun și așa, nu?

Mi-am propus ca în anul 2017 să vă iau cu mine mai mult în vacanțe, pentru că vreau să călătoresc mai mult – una dintre rezoluțiile mele principale pe noul an. Începem așadar cu un vlog de shopping, din Vienna, iar zilele următoare ne revedem tot aici, cu un nou articol și vlog din Praga.

Shopping in Vienna

Ghete | Blugi | Geaca din piele

Dacă doriți să fiți up to date cu vlogurile noastre, nu uitați de butonul SUBSCRIBE și desigur, like if you really like it!

Dragi prieteni, sper ca noul an să vă aducă numai bucurii, vă mulțumesc pentru că anul trecut mi-ați făcut viața mai frumoasă prin aprecierile voastre. Vom face lucruri frumoase împreună în noul an, sunt convinsă.

Până una alta, vă invit să vizionați noul clip și ne vedem curând.

Love,
Iulia A.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search