In Fashion, Moda Femei

Trucuri pentru tinute calduroase de iarna

Din punct de vedere stilistic, iarna este cel mai permisiv sezon, în opinia mea. Sfârșitul toamnei / începutul iernii ne oferă șansa de a stiliza în moduri cât mai creative ținutele de iarna, combinând astfel plăcutul cu utilul.

Trucuri pentru tinute calduroase de iarna

Cu toate acestea, trebuie să recunosc că personal nu mi-a plăcut niciodată să mă înfofolesc, iarna, așa că mereu am căutat modalități prin care să mă protejez de frig, dar în același timp să arat cât de cât omenește, nu precum un eschimos.

Trucuri pentru tinute calduroase de iarna

În articolul de azi, am zis că doresc să împărtășesc cu voi câteva mici trucuri la care eu apelez atunci când doresc să am ținute călduroase fără a apela la vreo pufoaică sau la costumul de ski, haha.

Ținuta pe care o port este aparent subțire, însă vă promit că singurul loc în care am simțit gerul a fost la nivelul urechilor – pentru că nu mi-am găsit o căciulă care să se potrivească perfect cu restul ținutei… deși una neagră, simplă, ar fi fost în regulă… next time.

Trucuri pentru tinute calduroase de iarna

Secretul constă în suprapuneri, dragile mele. Dacă vă plac fustele mini, la fel de mult cum îmi plac mie, atunci o pereche de dresuri groase vă vor fi de mare folos. Pe sub dresurile negre, groase, puteți apela la o altă pereche de dresuri, mai subțiri negre sau nude – vă asigur că dacă găsiți perechea potrivită de dresuri nu veți avea probleme cu gerul. Vă recomand să mergeți pe dresuri negre, pentru că acestea subțiază vizual piciorul.

Trucuri pentru tinute calduroase de iarna

Deși în fotografii pare că aș purta o rochie, în realitate e defapt o fustă din piele groasă, cu talie înaltă. În partea de sus am apelat la nelipsitul body negru peste care am luat hanoracul gros (dacă hanoracul este mai larg, atunci mai puteți opta pentru o bluză de corp peste body). În final am ales un palton negru, care trebuie să menționez că nu este incredibil de gros, însă și așa, nu am simțit frigul nici un moment.

Trucuri pentru tinute calduroase de iarna

Desigur, la capitolul încălțăminte, aș fi putut alege la fel de bine o pereche de bocanci din piele, îmblăniți, însă am avut mare chef de tocuri și mi s-a părut că pantofii stiletto argintii completează de minune ținuta mea.

Un fular, o pereche de mănuși și o căciulă și suntem gata.

Trucuri pentru tinute calduroase de iarna

Atunci când vă foloșiți de tehnica layering-ului aveți mare grijă la proporții. Dacă optați pentru un hanorac gros și voluminos, aveți grijă ca în partea de jos să alegeți ceva strâmt pe corp (fie blugi sau dresuri) și viceversa. În acest fel nu veți arăta ca o minge pufoasă.

Suprapunerea este micul meu truc stilistic pentru ținutele de iarna. În acest fel reușesc de cele mai multe ori să ies din casă pregătită pentru ger și totodată cu un look demn de scos în lume.

Trucuri pentru tinute calduroase de iarna

Palton | Hanorac | Fusta (similar) | Pantofi (similar)

Voi ce la ce trucuri vestimentare apelați, în sezonul rece?

Love,
Iulia A.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search