In Fashion, Moda Femei, Noutati

The Woman vine la Oradea - conferinta pentru femei

Primul eveniment conex al conferinței pentru, cu și despre femei „The Woman after 5pm” – o conferință de leadership feminin, vine în Oradea în data de 28 Septembrie 2017, începând cu ora 5 P.M la Armonia Venue!

De această dată, conferința vine sub o formă nouă și interesantă „The Woman after 5pm!” și aduce publicului orădean feminin speakeri de top, femei antreprenor de succes și ambasadori The Woman.

Scopul principal al evenimentului este oferirea experinței The Woman femeilor antreprenor, prin intermediul unui concept inedit, afterwork, într-un cadru informal care favorizează împărtășirea poveștilor de succes, networking-ul, oportunitățile business și voia bună, toate după ora 5pm.

Printre speaker se numără Monica Bârlădeanu, actriță și antreprenoare care în anul 2012 a lansat o casă de producție în Los Angeles care are 23 de proiecte pe care le regizează și produce. În 2013,  și-a construit în propriul garaj un atelier de creație și din spirit absolut autodidact, a învățat să sculpteze în ceară și apoi în argint. Acesta a fost începutul unui nou business adiacent, o linie de bijuterii intitulată Mooncast, pe care le-a construit de la zero și pe care le-a gândit singură: de la piese, website,  identitate sau distribuție.

Mirela Bucovian, fondator Molecule F și ambasador The Woman, vine alături de femeile antreprenor din Oradea să împărtășească molecula succesului. Nume de referință în industria fashion și nu numai, Mirela este antreprenorul multivalent care a excelat în fiecare domeniu care i-a ieșit în cale. Cu un simț acut pentru calitate și succes, a dezvoltat un brand care vorbește de la sine despre design-ul românesc: Moledule F. 

Tematica ediției are în prim plan femeia modernă, care dincolo de clișeele impuse de mediul de afaceri este orientată spre dezvoltarea profesională a sa și a celor din jurul său. Un exemplu de comportament în comunitatea din care face parte și un promotor al educației continue.

Continuând tradiția Conferinței de Leadership Feminin The Woman de la Cluj-Napoca, creștem și dezvoltăm comunitatea din Oradea prin același scop! „Educația, puterea care schimbă lumea!” este tematica cu care mergem la Oradea la The Woman after 5pm!

Participare este gratuită și se poate face pe site-ul evenimentului fără costuri suplimentare: http://bit.ly/2tZl6X2

Abia aștept să ne vedem acolo!

Love,

Iulia A.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search