In Beauty, Lifestyle

Știți deja cât de important este să faceți sport, mișcare și toate cele, pentru o viață sănătoasă. Adevărul este că eu nu am fost mereu fana sportului și de multe ori chiar mergeam cu forța la sală… doar pentru a diminua sentimentul de vinovăție atunci când întreceam măsura în bucătărie.

Urăsc să alerg pe o bandă în sala de sport, iar fitness-ul nu mă încântă nici el prea tare. Majoritatea timpului, mergeam la sală fără prea mult chef. Tocmai din acest motiv, am decis, că e momentul să explorez și alte modalități prin care pot face sport.

Cum sa fac sport acasa?

De ceva vreme am început să frecventez sala de crossfit, un sport ușor diferit față de ce făceam eu la antrenamentele anterioare. Mi-a plăcut mult faptul că exercițiile sunt variate, creative și mai decât atât, ai posibilitatea să te antrenezi în echipă sau chiar să concurezi cu colegii de sală, lucru care pe mine personal mă motivează să dau și mai mult. Consider că e foarte important să faci un sport care te relaxează, care îți face plăcere să îl practici și la care mergi cu drag.

Vlad, este antrenorul meu de la sala Power Box, iar împreună cu el am filmat 2 clipuri în care am dorit să vă prezentăm câteva seturi de exerciții pe care le fac eu la sala și acasă, atunci când nu ajung la sală.

În clipul de pe canalul lui Vlad Coste , veți putea vedea câteva dintre aparatele care se regăsesc în sala Power Box și cum anume execut anumite exerciții. Urmăriți-l cu atenție, luați aminte la recomandările lui Vlad și nu faceți asta acasă, singuri, fără supravegherea unui antrenor pentru că sunt șanse mari să vă accidentați dacă nu le executați corect.

Cum sa fac sport acasa?

Ce puteți face acasă, sunt exercițiile pe care vi le prezint în clipul de pe canalul meu de Youtube. De obicei, apelez la aceste exerciții atunci când nu ajung la sală. Nu durează mai mult de 15 minute și îmi lucreză întregul corp.

Numărul de repetări, sau de seturi depinde de cât chef am de sport. Dacă am mai multă energie, fac mai multe seturi, în caz contrar, fac minim 3 seturi a câte 12 repetări.

Trebuie să menționez faptul că sunt relativ începătoare, drept urmare vă rog să îmi scuzați stângăcia. Promit că pe viitor vom face și alte exerciții, poate mai complexe, dacă vă plac astfel de clipuri.

Sper să vă fie de folos și dacă vă place, aștept un feedback de la voi… mai facem clipuri de acest gen?

Love,
Iulia A.

Recommended Posts
Comments

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search