NE-AM INTORS IN NEW YORK!! 🗽🇺🇸

Știți deja că New York a avut un loc special în inima mea chiar înainte să cunosc în de-aproape acest oraș.

Anul trecut am ajuns aici prima dată, iar anul acesta ne-am întors în orașul în care ne-ar plăcea să ne petrecem câțiva ani din viață.

Ca să fie cât mai helpfull acest articol, am să vă răspund la câteva întrebări legate de călătorie.

New York City Brooklyn Bridge

New York City Brooklyn Bridge

Cu ce companie am zburat în New York?

Am zburat din Budapesta direct în New York cu LOT Polish Airlines. O companie poloneză ok. Zic ok pentru că nici mâncarea nici avionul nu au fost cel mai bune din câte am văzut, iar costul biletului nu a fost cel mai mic. Am ajuns însă în aproximativ 9 ore în New York, fără opriri, lucru care a contat cel mai mult pentru noi. Pe mine mă obosesc maxim escalele, decolările și aterizările, așa că prefer să aleg un zbor direct atunci când am această posibilitate.

Am planificat noi toată călătoria, fără să apelăm la vreo agenție.

Times Square New York City

New York City - Times Square pe ploaie

New York City - Times Square pe ploaie

Unde am fost cazați în New York?

Am fost cazați la 2 hoteluri situate în zone diferite ale orașului. Primul hotel a fost Sixty Les în Lower East Side Manhattan. Hotelul a fost frumos, curat, într-o zonă bună. Are si un rooftop mic, însă din cauza faptului că deja e răcoare bine în NYC, terasa a fost închisă pe timp de noapte.

Al-doilea hotel a fost Belleclaire situat în Upper West Side Manhattan. Și aici locația a fost bună – aproape de Central Park. Camera nu a fost cea mai frumoasă și cu siguranță i-aș da 3 stele, nu 4, dar adevărul este că pentru câteva nopți în care efectiv tot ce ai nevoie este un pat și un duș, nu mă plâng. Noi suntem genul de oameni care se trezesc cu noaptea-n cap și se întorc în camera de hotel tot noaptea, deci nu am căutat neaparat cel mai grozav hotel. Am vrut un hotel în care să ne refacem forțele pentru a putea vizita și mai mult următoarea zi.

New York City - Brooklyn Bridge

Ce am vizitat în New York?

  • Times Square – prima noastră oprire în New York este mereu Times Square
  • Brooklyn Bridge
  • Empire State Building
  • Central Park
  • Madison Square Garden
  • The Met Museum
  • Barclays Center
  • multe magazine (dacă nu chiar toate)

Anul acesta a fost ceva mai lejer timpul petrecut în New York City pentru că deja cunoșteam locurile, deja vizitasem atracțiile principale anul trecut, așa că de data asta am fost ceva mai relaxați.

Oricum ar fi, de fiecare dată, e o bucurie uriașă să revin în NYC. Este orașul meu preferat și abia aștept să mă reîntorc.

*dacă doriți să vedeți mai multe din NYC, vă invit să vizionați clipurile de anul trecut

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search