In Beauty

În noul clip vă prezint ce gen de machiaj pentru zi prefer, ce produse folosesc cel mai des și ce nuanțe aleg, de obicei, pentru un machiaj casual.

De aproximativ doi ani, de când am extensii de gene, viața mea a devenit mult mai simplă, datorită faptului că am renunțat de tot la rimel, aparat pentru întors gene și eyeliner – pentru care optez doar ocazional. Astfel încât, în opinia mea, un machiaj de zi, trebuie să fie simplu, cât se poate de aerisit, luminos, să evidențieze trăsăturile frumoase ale feței. Prin machiaj putem să corectăm mici imperfecțiuni, cum ar fi cearcănele sau mici probleme ale tenului… totuși, nu uitați că imperfecțiunile ne fac unice și sunt frumoase în felul lor.

Personal, nu am probleme mari cu tenul, am cearcăne uneori, pistrui vara și rareori mai apare câte un coș obraznic. În rest, toate bune și frumoase pentru mine, în ceea ce privește tenul.

Ce machiaj de zi prefer? Tutorial

Nu sunt vreun expert în domeniul make-up-ului, însă în noul clip vreau să împărtășesc cu voi mici trucuri pe care le-am învățat sau mici secrete de beauty la care apelez dese ori.

Sper ca acest clip să vă fie de folos!

Dați play la clip & enjoy!

Love,
Iulia A.

Recommended Posts
Comments
 • Alina Pirloaga
  Reply

  Buna,

  Te-am descoperit de curand si imi place tare mult cum te prezinti si chiar te-as ruga sa mai postezi filmulte cu modul tau de a te machia.

  Pt mine este extrem de util, mai ales ca sunt tot blonda cu ten deschis.

  As vrea sa te intreb ce baza de machiaj folosesti. Si dupa demachiere, de asemenea ce crema hidratanta aplici?

  Multumesc!

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search