In Fashion, Moda Femei

Paiete in tinuta casual

Știu că sună ușor antagonic, însă, da,consider că putem purta paiete și în ținute casual.

Cu toate că nu sunt neaparat o fană declarată a acestor paiete strălucitoare, mai ales pe timp de zi atunci când merg la mall să-mi fac cumpărăturile, nu cred că ar trebui să le excludem definitiv și irevocabil din categoria – ținută casual.

Paiete in tinuta casual

În ceea ce mă privește, modul în care dozăm materialele face mai toată treabă în ansamblul final al ținutei. Un sacou din paiete asortat cu piese casual, cred că scoate ținuta din monotonia la care este condamnată.

Trebuie însă, să recunosc că de prea puține ori aleg să port aceste străluciri, chiar și dacă vorbim despre ținute de seară. Însă, în acest context, sacoul cu paiete mi-a surâs chiar mai mult decât o geacă din piele, pe care aș putea să o port cu orice ocazie, în orice moment al zilei, dacă ar fi doar după mine.

Paiete in tinuta casual

Am ales așadar, să îmi port sacoul cu paiete pe care l-am comandat în urmă cu câteva luni, pentru sărbătorile de iarnă, însă transportul în acea perioadă a fost dezastru, așa că m-am trezit cu el după ce s-au terminat toate evenimentele de Crăciun și an nou. Se mai întâmplă, un dezavantaj major al shopping-ului online.

Paiete in tinuta casual

La urmă, nu e problemă, pentru că nu știi niciodată când te poți folosi de el. Eu, așa cum vedeți, l-am asortat la piese basic. Un tricou cu mesaj, blugi drepti, rupți pe care i-am luat tot de pe un site online, folosind tehnica despre care am vorbit într-un articol anterior, rucsac basic și mocasini. Am ales piese simple, astfel punând accentul pe sacoul încărcat cu paiete.

Paiete in tinuta casual

Desigur, partea bună cu această ținută este că poate fi transformată într-o ținută elegantă, schimbând doar pantofii și geanta. Așa cum vedeți, paietele nu trebuie neaparat să fie dușmanul nostru pe timp de zi și prieten pe timp de noapte.

Paiete in tinuta casual

Consider că putem jongla cu aproape orice material, dacă ne ajută puțin simțul estetic și dacă ne inspirăm din locurile potrivite. Personal, am fost și eu surprinsă de cât de bine poate arăta un astfel de material, într-o ținută atât de basic.

Cu toate acestea, însă, nu recomand să faceți abuz de astfel de străluciri, pe timp de zi. Riscul că outfit-ul să treacă într-o zonă a kitsch-ului este totuși destul de mare. Păstrați totul într-o notă simplă și adăugați accente, dar nu abuzați de acestea.

Paiete in tinuta casual

Sacou paiete | Tricou | Blugi drepti

Love,
Iulia A.

Recommended Posts
Showing 5 comments
 • Reply

  O tinuta curajoasa…chiar nu as avea curaj sa port o tinuta cu paiete ziua.Nici seara nu prea sunt adepta paietelor. Dar eu sunt un stil mai conservator si mai clasic. Am in schimb o prietena care se simte bine imbracata cu orice ….
  Oricum imi place alegerea si arata super

  • Iulia A.
   Reply

   In mod normal nici eu nu prea port paiete, dar acest sacou chiar mi-a placut din prima clipa. Multumesc mult! Va pup

 • Iuli Coola Teknikprylar
  Reply

  Eu una ador paietele, daca ar fi dupa mine as opta pentru ele la fiecare doua zile, din pacate, job-ul si timpul liber sunt componente ale vietii mele si sunt nevoita sa infranez aceste porniri 🙂 o primavara frumoasa!

 • Paula Rodica
  Reply

  O combinatie superba ! Imi place foarte mult stilul tau 🙂 Imi poti trimite te rog frumos link-ul de unde ti-ai achizitionat pantofii? O zi buna !

  • Iulia A.
   Reply

   Multumesc mult draga Paula! :* Pantofii sunt cumparati din Zara, i-am luat prin decembrie, asa ca nu stiu daca se mai gasesc in magazine acum, din pacate. Te poti uita insa, pe site http://www.zara.ro. Te pup

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search