In Fashion, Moda Femei

Chic and Warm in the Snow

Cine zice că nu ne putem bucura de zăpadă fără să ne luăm costumul de ski, dar în același timp să și arătăm chic? Ei bine, eu zic că se poate.

Chic and Warm in the Snow

Mie îmi place tare mult zăpada, motiv pentru care nu refuz o plimbare prin natură atunci când se ivește ocazia. Pătura albă și curată face ca totul să pară mai frumos, mai strălucitor, desprins parcă dintr-un basm.

Chic and Warm in the Snow

Așa a fost și ziua în care am făcut aceste fotografii. A nins toată noaptea, iar a doua a zi ne-am trezit într-un imens alb, prea frumos să nu profiți și să ieși la o bulgăreală.

Chic and Warm in the Snow

E iarnă dragilor! Ce ar fi să nu ne mai plângem de ger și să ne bucurăm de anotimp?… care, by the way, este mi-nu-nat! Pe la noi nu a mai fost așa zapădă frumoasă de ceva vreme, așa că eu cel puțin mă bucur la maxim de ce ne oferă iarna aceasta.

Chic and Warm in the Snow

Zis și făcut, așa cum mă știți, nu-mi place să mă înfofolesc… sunt fashion blogger for God`s Sake. Trebuie să fac ceva să fiu chic și la zăpadă, nu?… nevoia te învață să te folosești de trucuri care să îți țină de cald, fără riscul de a arăta la final ca un brad de Crăciun eșuat. V-am dezvălui câteva trucuri într-un articol anterior și să știți că apelez la ele aproape zilnic.

Chic and Warm in the Snow

De data aceasta, am ales o pereche de Mom Jeans – un stil super cool care ne permite să mai luăm o pereche de colanți pe sub, ca nu cumva să înghețăm în timp ce ne bucurăm de zăpadă. Mi-am luat și nelipsita helancă – vedeta sezonului pe sub care am mai luat, firește, o bluză de corp. Peste toate acestea am adăugat una dintre cele mai călduroase blănițe, o banderolă chic, noua pereche de botine din piele, îmblănite și super călduroase și așa m-am avântat în gerul năprasnic.

Chic and Warm in the Snow

Nu am înghețat deloc, ba din contră, de bucurie nici nu am simțit frigul. Se vede în fotografii cât de tare îmi place zăpadă, nu-i așa?

E o ședință foto tare dragă mie și sper ca prin intermediul acesteia să vă transmit și vouă puțin din entuziasmul și starea mea de bine. Așa-i frumoasă iarna, cu zăpadă multă și ținute cozy!

De acord?

Chic and Warm in the Snow

Chic and Warm in the Snow

Ghete argintii | Blana | Blugi | Accesoriu

*nu uitați de GIVEAWAY, încă vă mai puteți înscrie pentru a câștiga unul dintre cele trei rujuri mate

Love,
Iulia A.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search